Παρεμβάσεις αναβάθμισης του αστικού πρασίνου σε Νέο Ρύσιο, Πλαγιάρι και Κάτω Σχολάρι - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Παρεμβάσεις αναβάθμισης του αστικού πρασίνου σε Νέο Ρύσιο, Πλαγιάρι και Κάτω Σχολάρι




Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση από τη Διεύθυνση Πρασίνου οι εργασίες καλλωπισμού σε κοινόχρηστους χώρους, πάρκα και χώρους πρασίνου, στις κοινότητες του δήμου Θέρμης.

 Το τελευταίο διάστημα η Αντιδημαρχία Πρασίνου σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων Νέου Ρυσίου, Κάτω Σχολαρίου και Πλαγιαρίου πραγματοποίησαν εργασίες καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων.



Συγκεκριμένα στο Νέο Ρύσιο έγινε καθαρισμός, τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα και εγκατάσταση αρδευτικού συστήματος, στον κοινόχρηστο χώρο ο οποίος βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως (πίσω από την Κοινότητα). 


Στην Κοινότητα Πλαγιαρίου ομοίως διαμορφώθηκε ο χώρος κάτω από τον παιδικό σταθμό, ενώ στο Κάτω Σχολάρι έγιναν παρεμβάσεις εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης στο χώρο έξω από την Κοινότητα, το ΚΑΠΗ και την κεντρική πλατεία στο σιντριβάνι, όπου έγινε καθαρισμός και τοποθέτηση χλοοτάπητα, εκτελέστηκαν εργασίες αποκατάστασης φθορών, επισκευές, συντηρήσεις και τοποθέτηση συστημάτων αυτόματου ποτίσματος όπου απαιτούνταν.



"Το πράσινο αποτελεί κοινωνικό αγαθό και ας μην ξεχνάμε πως η προστασία του αποτελεί υποχρέωση όλων μας. Η Αντιδημαρχία Πρασίνου – Περιβάλλοντος συνεχίζοντας το προγραμματισμό της προχωρά σε διαρκείς παρεμβάσεις, αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους κοινόχρηστους χώρους και αναβαθμίζοντας υφιστάμενους χώρους αναψυχής και πρασίνου σε κάθε κοινότητα”, επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Αργύρης Μωραΐτης ο οποίος απευθύνει παράλληλα έκκληση σε όλους τους δημότες να σεβαστούν τους νέους χώρους αναψυχής και πρασίνου προστατεύοντάς τους.