Θανατηφόρο τροχαίο πριν λίγο στη Ν.Ραιδεστό - Ο μοιραίος καφές που στοίχισε τη ζωή σε ανυποψίαστο πεζό που παρασύρθηκε από όχημα στο αντίθετο ρεύμα! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θανατηφόρο τροχαίο πριν λίγο στη Ν.Ραιδεστό - Ο μοιραίος καφές που στοίχισε τη ζωή σε ανυποψίαστο πεζό που παρασύρθηκε από όχημα στο αντίθετο ρεύμα!

 

Ισχυρή σύγκρουση στις 7 περίπου το πρωινό της Τρίτης 7 Μαρτίου σημειώθηκε στη Ν.Ραιδεστό έναντι σχεδόν του πρατηρίου βενζίνης BP.  
Συγκεκριμένα, ΙΧ όχημα που οδηγούσε 74χρονος με κατεύθυνση προς Βασιλικά, βγήκε από την πορεία του. πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με έναν πεζό και δυο σταθμευμένα οχήματα μπροστά σε γνωστή αλυσίδα καφέ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της THERMISnews.gr, ο άτυχος πεζός πήγε να πάρει καφέ από μαγαζί όταν το ΙΧ τύπου τζιπ έπεσε με ταχύτητα επάνω του και τον παρέσυρε. 

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της πρόσκρουσης ΕΔΩ

Στο σημείο έσπευσαν 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ισχυρή αστυνομική δύναμη της Τροχαίας και του ΑΤ Θέρμης καθώς και 2 Πυροσβεστικά οχήματα με 5 άνδρες. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπαθούσαν για αρκετή ώρα να επαναφέρουν τον τραυματισμένο 51χρονο αλλά δυστυχώς ήταν ήδη νεκρός...

Αυτή τη στιγμή άντρες τις τροχαίας ρυθμίζουν τη κυκλοφορία καθώς τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο βρίσκονται ακόμη στο οδόστρωμα. 



 







Να θυμίσουμε ότι ακριβώς απέναντι από το σημείο της τραγωδίας, πριν λίγες ημέρες είχε πάρει φωτιά σταθμευμένο όχημα προκαλώντας τον πανικό σε περίοικους. Δείτε σχετικά εδώ.



ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της πρόσκρουσης εδω