Η πρώτη και μεγαλύτερη έρευνα για το video content στην Ελλάδα! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η πρώτη και μεγαλύτερη έρευνα για το video content στην Ελλάδα!



Το βίντεο φαίνεται να γίνεται βασιλιάς για την παραγωγή περιεχομένου καθώς οι περισσότερες πλατφόρμες social media πλέον φαίνεται να έχουν την τάση να προωθούν περισσότερο το συγκεκριμένο μέσο.

Στην ierax analytix θελήσαμε να ρωτήσουμε τους θεατές/χρήστες πως οι ίδιοι αντιλαμβάνονται τη δημιουργία βίντεο περιεχομένου στην Ελλάδα για να προσφέρουμε πολύτιμα insights σε στελέχη μάρκετινγκ και δημιουργούς.

Το δείγμα συλλέχθηκε ηλεκτρονικά με χορηγούμενες διαφημίσεις σε Facebook και Instagram. Παράλληλα, υπήρξε προώθηση μέσω word of mouth σε διάφορα social media καθώς αρκετοί χρήστες το διαφήμισαν ενώ η ανοιχτή δυνατότητα συμμετοχής (όσοι είχαν το λινκ μπορούσαν να πάρουν μέρος) ευννοούσε τη γεωμετρικά αυξανόμενη συμμετοχή.

Για εξακρίβωση των στοιχείων, τρέξαμε την ίδια έρευνα σε control group 1.000 ατόμων στο panel της ierax analytix όπου γνωρίζουμε τα δημογραφικά τους. Παράλληλα αφαιρέσαμε ερωτηματολόγια που δεν πέρασαν στατιστικά τεστ εγκυρότητας. 

Το φύλο ήταν 42% άνδρες, 56% γυναίκες και 2% nonbinary ενώ στις ηλικίες επιλέξαμε ένα διαχωρισμό 50% 18-29 και 50% 30+.
Το διάστημα εμπιστοσύνης 98% με περιθώριο λάθους 4% σημαίνει πως αν τρέχαμε την έρευνα 100 φορές, τις 98 από αυτές τα ποσοστά θα ήταν μέχρι +-4%.



















Δείτε την έρευνα ΕΔΩ