SPITI CLEAN & KILL Απεντομώσεις, Μυοκτονίες & Βιολογικοί καθαρισμοί με ένα τηλέφωνο! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

SPITI CLEAN & KILL Απεντομώσεις, Μυοκτονίες & Βιολογικοί καθαρισμοί με ένα τηλέφωνο!

 


H SPITI CLEAN & KILL με έδρα τον Δήμο Θέρμης, εξειδικεύεται σε κάθε είδους απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες από το 2017 με δραστηριότητα σε κατοικίες, επιχειρήσεις και τουριστικά καταλύματα από τη Θεσσαλονίκη ως τη Χαλκιδική!



Με πτυχίο χημικού και νόμιμη κρατική άδεια απολυμάνσεων-απεντομώσεων το συνεργείο της SPITI CLEAN & KILL σας λύνει κάθε πρόβλημα στην κατοικία ή την επιχείρηση σας που μπορεί να αντιμετωπίζετε με έντομα, ποντίκια, φίδια.



ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Απεντόμωση είναι η διαδικασία εξολόθρευσης των εντόμων σε ένα χώρο. Κάθε εφαρμογή γίνεται με ειδικά,νόμιμα πιστοποιημένα φάρμακα και κατάλληλο εξοπλισμό. 

Σε κατοικίες γίνεται είτε προληπτικά, είτε κατασταλτικά όταν υπάρχει έντονο πρόβλημα με έντομα.




Σε επιχειρήσεις τροφίμων και καταστήματα εστίασης οι απεντομώσεις γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα κυρίως προληπτικά καθώς είναι υποχρεωτικό και από τον οργανισμό ΕΦΕΤ. 

Σε κάθε εφαρμογή παραδίδεται και πιστοποιητικό απεντόμωσης και (μυοκτονίας). 



ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Μυοκτονία λέγεται η εξόντωση των ποντικών /αρουραίων.Οι εφαρμογές μυοκτονίας γίνονται εντός και εκτός του χώρου. Τα τρωκτικά αντιμετωπίζονται κυρίως με δολωματικούς σταθμούς, που περιέχουν δηλητήριο, ή με κόλλες ,ή φάκες


ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Απολύμανση είναι η διαδικασία με την οποία εξουδετερώνονται παθογόνοι και μη μικροοργανισμοί όπως μικρόβια, μύκητες, ιοί, βακτήρια κ.α. Γίνεται σε εσωτερικούς χώρους κυρίως με την μέθοδος του νεφελοψεκασμου με απολυμαντικό διάλυμα. 

Το συνεργείο της Spiti Clean & Kill είναι άμεσα διαθέσιμο για να σας επιλύσει κάθε πρόβλημα σας!

Kαλέστε στο 2392073159 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα spiticleanandkill.gr .


Ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες, για κάθε έντομο και το πως αντιμετωπίζεται καθώς και τα τσιμπήματα τους .





ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ - ΣΑΛΟΝΙΩΝ - ΧΑΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ SPITI BIOCLEAN

Παράλληλα η εταιρία εξειδικεύεται και σε απολυμάνσεις χώρων και καθαρισμούς υφασμάτων επίπλωσης (στρώματα,σαλόνια,χαλιά).



SPITI BIOCLEAN

Η Spiti bioClean εξειδικεύεται στους επιτόπιους καθαρισμούς υφασμάτων (καναπέδων, στρωμάτων, χαλιών) χρησιμοποιώντας τα καλύτερα οικολογικά καθαριστικά προιόντα υφασμάτων στον κόσμο της CHEMSPEC και έχοντας εκπαιδευτεί και Πιστοποιηθεί με τα πρότυπα διαδικασίας καθαρισμού του Αμερικάνικου Ινστιτούτου IICRC !


Ενημερωθείτε εδώ για τον καθαρισμό καναπέδων, πως γίνεται και γιατί είναι απαραίτητος



Καθαρισμός Καναπέ - Σαλονιού – Spiti bioClean



 
Βιολογικός καθαρισμός καναπέ: πως γίνεται και γιατί είναι απαραίτητος?

Ο Στεγνός βιολογικός καθαρισμός επιλέγεται όταν χρειαζόμαστε το ύφασμα να καθαριστεί από ψίχουλα, σκόνες, ακάρεα, επιφανειακούς λεκέδες και τρίχες. Η μέθοδος του Υγρού καθαρισμού είναι μια πιο ολοκληρωμένη μέθοδος , πιο βαθύς καθαρισμός σε σύγκριση με τον Στεγνό καθώς μπορεί να αφαιρέσει και επίμονους και δύσκολους λεκέδες, ούρα, λάδι, καφέ, σωματικά υγρά, κ.α.



Για βιολογικό καθαρισμό σε στρώματα ύπνου πατήστε εδώ

Ο καθαρισμός στρωμάτων ύπνου δεν πρέπει να αμελείται σε ένα σπίτι. Είναι αναγκαίος μιας και το στρώμα ύπνου μας, στο οποίο περνάμε σχεδόν το ένα τρίτο του χρόνου της ζωής μας, είναι το ιδανικό σπίτι για τα ακάρεα και όχι μόνο.

Υπολογίζεται ότι πάνω από 5 εκατομμύρια 
ακάρεα ζουν πάνω σε ένα στρώμα σε μόλις ένα χρόνο!


Για καθαρισμό χαλιών στον χώρο σας πατήστε εδώ




Καθαρισμός χαλιών στο σπίτι – Spiti bioClean

Πως γίνεται ο επιτόπιος καθαρισμός χαλιών ?


Οι υπηρεσίες καθαρισμού χαλιών μας χρησιμοποιούν επαγγελματικές σκούπες ψεκασμού-αναρρόφησης (extraction) με ελαφρύ διαβροχή της επιφάνειας (μηδενικός κίνδυνος ανάπτυξης μούχλας) και χρήσης πιστοποιημένων από την Ε.Ε προϊόντων καθαρισμού χωρίς σκληρά σαπούνια ή χημικά. Το στέγνωμα (ξήρανση) διαρκεί από 2 έως 8 ώρες. 

Πριν την χρήση της extraction έχει φυσικά προηγηθεί ξηρή αναρρόφηση του χαλιού για απομάκρυνση των ρύπων, τριχών , κ.α.



Kαλέστε στο

2392073159 

ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα 

spiticleanandkill.gr