Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας


//Ανακοίνωση Δ.Θέρμης:
 
Στο σημαντικό ρόλο όλων των Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας αναφέρθηκε μιλώντας στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μίκρας ο δήμαρχος Θέρμης. 

Ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος εξήρε το έργο των εθελοντών ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους τόσο στο επίπεδο της εποπτείας στα όρια του δήμου όσο και της ουσιαστικής συνδρομής τους στα περιστατικά όπου διαπιστώνεται ανάγκη, στα οποία, όπως σημείωσε με έμφαση τις περισσότερες φορές σπεύδουν πρώτοι εκείνοι. 
Αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο και την προσφορά σας, σας ανακοινώνω πως η δημοτική αρχή Θέρμης έλαβε την πρωτοβουλία, σε συνεργασία με το Δίκτυο για την Υποστήριξη της λειτουργίας των Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας (ΔΥΟΠΠ), όπου μέλος θα είναι σύντομα και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε η έδρα της σχολής Ακαδημίας που εκπαιδεύει και πιστοποιεί τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας να γίνει στη Θέρμη. 
Έχουμε τις υποδομές αλλά και την Τεχνογνωσία και θωρώ πως και με τη βοήθεια των βουλευτών μας και της Περιφέρειας θα πετύχουμε έναν ακόμη στόχο, πολύ σημαντικό για όλους τους Εθελοντές που δραστηριοποιούνται στο δήμο μας, 
τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Σάββας Αναστασιάδης, Σωκράτης Φάμελλος και Κωνσταντίνα Αδάμου, οι αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης, Οικονομικών Απόστολος Τσολάκης και Πρασίνου Αργύρης Μωραΐτης, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής Φανή Χατζηδημητρίου, οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Καρδίας, Νέου Ρυσίου και Πλαγιαρίου Ιωακείμ Τρικαλιάρης, Γιώργος Δημητριάδης και Νικόλαος Κουλέτας αντίστοιχα. Εκ μέρους της Β΄ ΕΜΑΚ στην εκδήλωση παραβρέθηκε η αντιπύραρχος Φωτεινή Βαβάτση. Το φλουρί έτυχε ο βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης.