Οι δραστηριότητες του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αειφορίας (ΚΕ.Π.Ε.Α) Δ.Θέρμης στο Λειβάδι - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Οι δραστηριότητες του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αειφορίας (ΚΕ.Π.Ε.Α) Δ.Θέρμης στο Λειβάδι


//Ανακοίνωση Κοινότητας Λειβαδίου:

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αειφορίας (ΚΕ.Π.Ε.Α) του Δήμου Θέρμης στο Λειβάδι στο χρονικό διάστημα Φεβρουαρίου – Μαίου 2-23 προβλέπεται να συμμετάσχουν στα προγράμματα του Κέντρου 32 μαθητικές ομάδες, συνολικά 788 μαθητές και μαθήτριες από σχολεία των σχολικών Διευθύνσεων των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Ημαθίας, Σερρών, Δράμας και Λέσβου.

Στον συμπληρωματικό πίνακα αναμένουν άλλες 14 μαθητικές ομάδες, συνολικά 345 μαθητές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης!

Στον κατάλογο των προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης έχει εντάξει η ομάδα των εκπαιδευτικών του ΚΕ.Π.Ε.Α του Δήμου ποικιλία καινοτόμων προγραμμάτων και δραστηριοτήτων, που είναι πολύ ενδιαφέροντα και ελκυστικά για μαθητές και εκπαιδευτικούς, ,όπως διαπιστώνεται από τη αθρόα συμμετοχή των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας και των νησιών του Αιγαίου.

Είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι εκπαιδευτικοί της ομάδας του ΚΕ.Π.Ε.Α, η προϊσταμένη κ. Λουκία Λιθοξοϊδου, ο κ. Άρης Κωνσταντινίδης και ο κ. Αλέξης Οικονομίδης, αλλά και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων που συμμετέχουν στα προγράμματα του ΚΕ.Π.Ε.Α για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν ταγμένοι με μεράκι και πολλή διάθεση στη μεγάλη προσπάθεια που επιχειρείται παγκοσμίως στη διάσωση και προστασία του πολλά βεβαρημένου περιβάλλοντος του πλανήτη.

Εμείς οι κάτοικοι, αλλά και οι επαγγελματίες της Κοινότητας Λειβαδίου καλούμαστε να συνδράμουμε καθένας από τη θέση του και να υποστηρίξουμε με υπευθυνότητα και αγάπη την ευόδωση του πολύ σημαντικού αυτού έργου που επιτελείται στον τόπο μας!