Τα ζώδια που δεν αντέχουν καθόλου το κρύο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τα ζώδια που δεν αντέχουν καθόλου το κρύο


Κατά πολύ υπό το μηδέν έχουν πέσει οι θερμοκρασίες τις τελευταίες ημέρες με το χιόνι και το κρύο να επικρατούν σχεδόν σε όλη τη χώρα. Και ενώ αρκετοί χαίρονται να παίζουν με τα χιόνια και απολαμβάνουν αυτόν τον καιρό, υπάρχουν ορισμένοι που δεν βλέπουν την ώρα να φορέσουν τα μαγιό τους και να ξεχυθούν στις παραλίες. Γιατί; Επειδή μισούν το κρύο.Αν σας φαίνεται παράξενο και αναρωτιέστε ποιοι είναι, αναζητήστε στον κύκλο σας (ή στον καθρέφτη σας) άτομα που ανήκουν στα παρακάτω ζώδια.


Καρκίνος

Λατρεύει την ιδέα του χουχουλιάσματος δίπλα στο τζάκι με ζεστό τσάι ή σοκολάτα, αλλά μισεί το κρύο.


 Για να βγει από το σπίτι τον χειμώνα θα πρέπει κάτι συνταρακτικό να έχει συμβεί ή να είναι σίγουρη πως θα βρεθεί σε ένα μέρος εξίσου άνετο με το σπίτι της.


Λέων

Ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου, με τη γενέθλιά περιοδό του να ξεκινά τον Ιούλιο, δεν θα μπορούσε παρά να λατρεύει το καλοκαίρι. Ο χειμώνας τον περιορίζει. Δεν του επιτρέπει να αναδείξει τα ταλέντα του, την υπέροχη εμφάνισή του, τις γνώσεις και τα ηγετικά του καθήκοντα. 
Το να κλειστεί σε ένα σπίτι και να πρέπει να μείνει εκεί μέχρι να περάσει το κρύο, ακούγεται καλύτερη ιδέα από το να βγει έξω ατημέλητος ή με πολλά layers ρούχων που θα κρύβουν την άψογη σιλουέτα του.


Ιχθύς

Δύσκολα θα πείσετε έναν άνθρωπο που ανήκει σε αυτό το ζώδιο να βγει έξω τον χειμώνα. 
Όχι και πάλι όχι θα είναι η απάντησή του, καθώς οι θερμοκρασίες που επικρατούν αυτή την εποχή του προκαλούν μεγάλη αποστροφή. 
Όταν η ανοίξη έρθει και ο ήλιος κάνει την εμφάνισή του, τότε θα δεχθεί κάθε πρόσκληση για έξοδο.