Ιχθείς: Τα κύρια χαρακτηριστικά του ζωδίου του μήνα (από 20/02 έως 20/03) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ιχθείς: Τα κύρια χαρακτηριστικά του ζωδίου του μήνα (από 20/02 έως 20/03)

 

Τα κύρια χαρακτηριστικά όσων γεννήθηκαν στο ζώδιο των Ιχθύων

Ο Ιχθύς είναι το δωδέκατο και τελευταίο ζώδιο και ως εκ τούτου συγκεντρώνει αρκετή από την ενέργεια όλων των προηγούμενων ζωδίων. 

Ωστόσο είναι αρκετά ευτυχισμένος κρατώντας τα θετικά χαρακτηριστικά και τις επιρροές των άλλων. 

Έχει να κάνει με το υποσυνείδητο και τη φαντασία, έχει ανεπτυγμένη διαίσθηση και μια μυστικοπαθή διάθεση που τον κάνει να εμπιστεύεται μόνο σε πολύ ιδιαίτερα πρόσωπα τα μυστικά του. 

Ο Ιχθείς είναι ένα ζώδιο του Νερού και ως τέτοιο αυτό το ζώδιο υποδηλώνει ενσυναίσθηση και εκφρασμένη συναισθηματική ικανότητα.

Είναι πρόθυμος να βοηθήσει δίχως να περιμένει αντάλλαγμα, αγαπάει την οικογένεια και τους φίλους του και έχει την ικανότητα, μέσω του λόγου και της σοφίας του, να βγάλει κάποιον από το αισθηματικό αδιέξοδο. 

Συχνά γίνεται καλός ψυχοθεραπευτής, είναι όμως και τεχνοκράτης και δεν διστάζει να κυνηγήσει τα όνειρά του στα πέρατα του κόσμου. 

Του αρέσει η τάξη και η οργάνωση, δεν είναι όμως καθόλου ψύχραιμος όταν διαταράσσεται αυτή η τάξη γύρω του και μπορεί να πνιγεί σε μια κουταλιά νερό. 

Αγαπάει την τέχνη και τον κινηματογράφο, τα ταξίδια και τις αλλαγές παραστάσεων και προτιμάει να πιει ένα ποτήρι καλό κρασί συζητώντας με φίλους από το να στριμωχθεί στην πολυκοσμία και τη βαβούρα. 

Δεν συγχωρεί την προδοσία γιατί είναι πιστός φίλος και σύντροφος και προσπαθεί πάντα να είναι καλοπροαίρετος με τους άλλους. 

Συχνά πέφτει σε περισυλλογή προσπαθώντας να σχεδιάσει το μέλλον του, δεν κάνει όμως τίποτα αν δεν είναι σωστά μελετημένο και προσχεδιασμένο. 

Απεχθάνεται το κρύο, τις αναδρομές στο παρελθόν και όσους προσπαθούν να παίξουν με τα συναισθήματά του.


lifo.gr