Νέο Ρύσιο: Μετενομάζεται το Αθλητικό Κέντρο σε εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για τον Χρ. Θωμάρεϊ την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Νέο Ρύσιο: Μετενομάζεται το Αθλητικό Κέντρο σε εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για τον Χρ. Θωμάρεϊ την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου


Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για τον εκλιπόντα Χρήστο Θωμάρεϊ, διοργανώνει την προσεχή Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ο δήμος Θέρμης. 


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο Νέου Ρυσίου και περιλαμβάνει ονοματοδοσία του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Νέου Ρυσίου στο οποίο θα δοθεί το όνομα του Χρήστου Θωμάρεϊ. 
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος τη κοινότητας Νέου Ρυσίου Γιώργος Δημητρίαδης. 

Ο Χρήστος Θωμάρεϊς διετέλεσε επί 8 χρόνια αντιδήμαρχος του δήμου Θέρμης ενώ άλλα 29 χρόνια υπήρξε αντιπρόεδρος και εν συνεχεία πρόεδρος της Κοινότητας Νέου Ρυσίου.

Θα ακολουθήσει η εκδήλωση για την κοπή πίτας του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου «Αναγέννηση Ν. Ρυσίου».


Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέου Ρυσίου, Χρήστος Θωμάρεϊς έχασε τη μάχη για τη ζωή, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία, χτυπημένος από την covid-19, Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη σε ολόκληρο το δήμο Θέρμης καθώς υπήρξε από τα παλαιότερα και δυναμικότερα στελέχη της αυτοδιοίκησης.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος είχε δηλώσει: 
Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του Χρήστου με τον οποίο συμπορευτήκαμε για πάρα πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση. Ήταν από τους στενότερους συνεργάτες και τα πολυτιμότερα στελέχη του δήμου μας. 
Υπήρξε ηγετική φυσιογνωμία στην Κοινότητα του Νέου Ρυσίου την οποία υπηρέτησε με αφοσίωση για περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Η οικογένειά του αλλά και οι συμπολίτες του θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για την προσφορά του. 
Προσωπικά αισθάνομαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του, που μαζί οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε, όσα έγιναν τις τελευταίες δεκαετίες στην περιοχή του Νέου Ρυσίου. 
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του Μαρία και στα παιδιά του Φωτεινή και Σοφοκλή