Εργασίες καλλωπισμού στα κοιμητήρια - Η ανακοίνωση του Δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες καλλωπισμού στα κοιμητήρια - Η ανακοίνωση του Δήμου Θέρμης//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης:
 
Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση από τη Διεύθυνση Πρασίνου οι παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του αστικού πρασίνου σε κοινότητες του δήμου Θέρμης. 

Το τελευταίο διάστημα προτεραιότητα της Διεύθυνσης αποτελούν η προσβασιμότητα, η λειτουργικότητα και ο καλλωπισμός των κοιμητηρίων με εκτεταμένες παρεμβάσεις που εκτελούνται σε όλες τις Κοινότητες σε συνεργασία με τους προέδρους. 

Πρόκειται για εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού στους χώρους των δημοτικών κοιμητηρίων που περιλαμβάνουν κυρίως την καθαριότητα των χώρων με μηχανήματα, επισκευές – αποκατάσταση των υπαρχουσών υποδομών, οικοδομικές εργασίες και ελαιοχρωματισμούς όπου είναι απαραίτητο.«Η συντήρηση των Κοιμητηρίων του δήμου Θέρμης και η βελτίωση των χώρων σε όλες τις κοινότητες είναι αισθητή. Μέχρι στιγμής έχουν απομακρυνθεί, αγριόχορτα, διάφορα μπάζα, καθαρίστηκαν οι διάδρομοι μεταξύ των μνημάτων, έγιναν δηλαδή όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις για τον καλλωπισμό εσωτερικά και εξωτερικά των χώρων των κοιμητηρίων του δήμου μας», σημειώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αργύρης Μωραΐτης.