Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα ΚΑΠΗ Περιστεράς και Σουρωτής - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα ΚΑΠΗ Περιστεράς και Σουρωτής


//Ανακοίνωση Δ.Θέρμης:

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν την Κυριακή 29 Ιανουαρίου τα ΚΑΠΗ Περιστεράς και Σουρωτής. Μιλώντας στην εκδήλωση του ΚΑΠΗ Σουρωτής ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος διαβεβαίωσε ότι οι δράσεις και τα προγράμματα ψυχαγωγίας για την τρίτη ηλικία, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία λόγω της ενεργειακής κρίσης, θα συνεχιστούν καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε,


έχουμε χρέος να είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που μας μεγάλωσαν με αρχές, αποτελώντας φωτεινό φάρο στο στίβο της ζωής όλων μας. 
Με αισιοδοξία, αλληλεγγύη και ενότητα, θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά να ξεπερνούμε εμπόδια και να ανοίγουμε νέους δρόμους για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας, με πλήθος δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων. 
Και το 2023 προγραμματίζονται ποικίλες δράσεις, με στόχο την ενίσχυση, αλλά και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων μελών των ΚΑΠΗ του δήμου μας, 
τόνισε ο δήμαρχος.


Ο κ. Παπαδόπουλος εξήγησε παράλληλα ότι τα ΚΑΠΗ βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο μετά την κατάργηση του ΝΠΔΔ και τη δημιουργία της νεοσύστατης Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής καθώς και τις αλλαγές που γίνονται και διαρκώς δρομολογούνται για όλες τις δομές με βάση το νέο θεσμικό πλαίσιο που προβλέπει μεταξύ άλλων νέες υποδομές μέσα στους χώρους των ΚΑΠΗ, όπως για παράδειγμα η δημιουργία τουαλετών ΑΜΕΑ κ.λπ.



Στην εκδήλωση έψαλαν πρωτοχρονιάτικες μελωδίες τα παιδιά της χορωδίας του κατηχητικού.

Σε αντίστοιχη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Περιστεράς, που ήταν κοινή με την Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο, το δήμο Θέρμης εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Απόστολος Τσολάκης ο οποίος μετέφερε τις ευχές του δημάρχου αλλά και τη διαβεβαίωση ότι ο δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει τις πρωτοβουλίες των ΚΑΠΗ. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας Βασίλειος Μουστάκας και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής Φανή Χατζηδημητρίου.