Η ανακοίνωση του Δ.Θέρμης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Τριαδίου και Νέας Ραιδεστού - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η ανακοίνωση του Δ.Θέρμης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Τριαδίου και Νέας Ραιδεστού


//
Ανακοίνωση Δ.Θέρμης:
 
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν την Κυριακή 15 Ιανουαρίου τα ΚΑΠΗ Τριαδίου και Νέας Ραιδεστού. Το κλίμα και στις δύο εκδηλώσεις ήταν εορταστικό, με αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα και με τα μέλη των ΚΑΠΗ να ανταλλάσσουν ευχές για τη νέα χρονιά.
Απευθυνόμενος προς τα μέλη των ΚΑΠΗ ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος τόνισε ότι η πολιτική επιλογή της διοίκησης του δήμου, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, να αναβαθμίζει διαρκώς το εύρος της κοινωνικής της παρέμβασης, θα συνεχιστεί σταθερά και αμείωτα και τη νέα χρονιά, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς την τρίτη ηλικία. «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας μέσα από ποικίλες δράσεις, να είμαστε δίπλα σας και να σας συμπαραστεκόμαστε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος. 


Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους τους προέδρους και τα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου για την εξαιρετική βοήθεια και συνεργασία τους κατά την δύσκολη υγειονομική περίοδο, για την κατανόηση που έδειξαν ακόμη και όταν χρειάστηκε να κλείσουν οι δομές λόγω της πανδημίας. 
«Ζήσαμε μία πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση και καταφέραμε με συνέπεια και σοβαρότητα να την αντιμετωπίσουμε και να τη διαχειριστούμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και σας ευχαριστώ για αυτή σας τη συνεπή στάση», υπογράμμισε ο δήμαρχος Θέρμης.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Απόστολος Τσολάκης διαβεβαίωσε όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ ότι παρά την οικονομική ύφεση όλες οι παροχές θα συνεχιστούν κανονικά και θα είναι ενισχυμένες τη νέα χρονιά.


Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος, αρμόδια για τα ΚΑΠΗ, Φανή Χατζηδημητρίου ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά και διαβεβαίωσε πως οι δράσεις και τα προγράμματα ψυχαγωγίας για την τρίτη ηλικία, θα συνεχιστούν. «Με αισιοδοξία και ενότητα, θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά να ξεπερνούμε εμπόδια και να ανοίγουμε νέους δρόμους για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, με πλήθος δραστηριοτήτων, κρατώντας ένα σημαντικό επίπεδο παροχών για όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στο ΚΑΠΗ Νέας Ραιδεστού, ο δήμαρχος Θέρμης απένειμε τιμητική πλακέτα στην Κυριακή Σαρρή η οποία διετέλεσε πρόεδρος της δομής για 17 χρόνια.

Στην εκδήλωση του ΚΑΠΗ Τριαδίου παραβρέθηκαν ο περιφερειακός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Πάλλας ο οποίος έτυχε και το φλουρί, οι αντιδήμαρχοι Απόστολος Τσολάκης και Βασίλειος Μουστάκας, ο πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Γιώργος Αγγέλου, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Άννα Τσιφτελίδου και Δήμητρα Χίνη και ο πρόεδρος της Κοινότητας Θέρμης Τριαδίου Ευστάθιος Πιστέλας.

Στην εκδήλωση του ΚΑΠΗ Νέας Ραιδεστού παρέστησαν οι βουλευτές Σωκράτης Φάμελλος και Δώρα Αυγέρη, ο περιφερειακός σύμβουλος Κωνσταντίνος Πάλλας, οι αντιδήμαρχοι Απόστολος Τσολάκης, Βασίλης Μουστάκας και Αργύρης Μωραΐτης, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Γιώργος Αγγέλου και Πολυχρόνης Κοντοπίδης αντίστοιχα, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Λαγός, Άννα Τσιφτελίδου και Δήμητρα Χίνη και ο πρόεδρος της Κοινοτήτας Νέας Ραιδεστού Παναγιώτης Κατρανιάς. Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στην εκκλησία και το κομμάτι το παρέλαβε ο Πάτερ Ιωάννης Φαρδέλας.