Εργασίες διαγράμμισης επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής κατά τις νυχτερινές ώρες από σήμερα έως και την Παρασκευή 20/1 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες διαγράμμισης επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής κατά τις νυχτερινές ώρες από σήμερα έως και την Παρασκευή 20/1

 

Εργασίες διαγράμμισης των διαβάσεων πεζών στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου, επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, 


θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023, κατά τις νυχτερινές ώρες.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης των διαβάσεων πεζών επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, από τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό Μ. Αντύπα έως τη διασταύρωση “Πράσινα Φανάρια” και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023, μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, από τις 11.00 μ.μ. έως τις 06.00 π.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με αποκλεισμό κάθε φορά του οδικού τμήματος κοντά στη διάβαση.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.