Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει για διακοπή ρεύματος την Κυριακή 15/1 σε περιοχή της Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει για διακοπή ρεύματος την Κυριακή 15/1 σε περιοχή της ΘέρμηςΔιακοπή ρεύματος πρόκειται να σημειωθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου σε περιοχή της Θέρμης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και από τις 08.00 έως τις 14.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος –λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεστούν– στη Θέρμη και συγκεκριμένα στην περιοχή εκατέρωθεν της οδού ΣΤ. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ, από τις οδούς Ν. ΚΑΒΒΑΔΙΑ, ΣΤΡ.ΜΥΡΙΒΗΛΗ, Ν.ΑΚΡΙΤΑ, έως και την Ν. ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ.

Στην ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους καταναλωτές πως θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. 

Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών. 

Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν.