Τσιγαρίδια στην Περιστερά - Ένα έθιμο πολλών ετών που περνάει από γενιά σε γενιά - Η ανακοίνωση της Κοινότητας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τσιγαρίδια στην Περιστερά - Ένα έθιμο πολλών ετών που περνάει από γενιά σε γενιά - Η ανακοίνωση της Κοινότητας


//Η ανακοίνωση της Κοινότητας Περιστεράς;

Ένα έθιμο πολλών ετών που περνάει από γενιά σε γενιά..

Ακόμη μία όμορφη και άκρως επιτυχημένη εκδήλωση στο χωριό μας!!

Πολύς κόσμος, άφθονα φαγητά και ποτά, αστείρευτο κέφι, ωραία μουσική, πολλη δουλειά από τους εθελοντές μας και ένας υπέροχος καιρός έφεραν αυτό το όμορφο αποτέλεσμα!

Το σημαντικότερο όμως είναι το γεγονός ότι είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, αυτή τη γιορτινή ημέρα, να ανταλλάξουμε ευχές και να περάσουμε χρόνο μαζί διασκεδάζοντας!

Η γιορτή ξεκίνησε με τους δύο ιερείς μας, τον πατέρα Αντώνιο και τον πατέρα Ευθύμιο, οι οποίοι διάβασαν και ευλόγησαν το φαγητό.
Μας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος μας κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και έδωσε ευχές σε όλο τον κόσμο, ο βουλευτής και πρώην υπουργός Σωκράτης Φάμελλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Κωνσταντίνος Πάλλας , οι αντιδήμαρχοι Απόστολος Τσολάκης, Βασίλης Μουστάκας, Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Γιώργος Αγγέλου, η εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα κοινωνικής πολιτικής Φανή Χατζηδημητρίου ο δημοτικός σύμβουλος Σάββας Φωτιάδης, ο τοπικός σύμβουλος Περιστεράς Δημήτρης Βαρλάμης και η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Λίτσα Κουτρη και οι πρώην πρόεδροι της Κοινότητας μας Γεώργιος Κουτσιλάς και Αθανάσιος Ντισλής.

Επίσης μαζί μας ήταν ο επιχειρηματίας συμπατριώτης μας κ. Καραβασίλης Γεώργιος, ο οποίος για ακόμη μία φορά μερίμνησε για το γιορτινό τραπέζι σε οικογένειες του χωριού μας! 

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε κοντά μας τέτοιους ανθρώπους σαν την συγκεκριμένη οικογένεια!

Ευχαριστούμε το Δήμο Θέρμης για τη συμβολή του στην εκδήλωση και όλους τους χορηγούς μας, οι οποίοι ήταν οι παρακάτω:
-Κρεοπωλείο Σιμώνης
-Κρεοπωλείο Νίκος στη Θέρμη
-Κρεοπωλείο Βατζολας
-Κρεοπωλείο Κώστας στα Βασιλικά
-Ελληνικά μάρκετ Βασιλικών, τσιγαρίδια
-Κώστας Πάζης όλα τα σερβίτσια μιας χρήσεως
-Κάβα Μπάμας
-Γαρδίκης Οινοποιία
-Κουργιόζος αρτοποιείο
-Καλιντζάκης κάρβουνα
-Γραμματίκας κάρβουνα
-LAVA ENERGY SOLUTIONS κάρβουνα
-Σάκης Συρόπουλος κρεατικά
-Γουλιός Μοσχόπουλος, τσιγαρίδια
-Λυχριδας Αντώνης, τσιγαρίδια

Κλείνοντας ένα τεράστιο ευχαριστώ στους εθελοντές μας που για μέρες τώρα ετοιμάζαμε την σημερινή γιορτή, αλλά και όσους κουραστηκαν σημερα.... 
Επίσης για ακόμη μια φορά ευχαριστώ όλους αυτούς που βάλανε τα οχήματά τους για να μεταφέρουμε τραπεζοκαθίσματα από την αίθουσα της εκκλησίας μας.
Τέλος ευχαριστούμε την ορχήστρα μας, που μας διασκέδασε μέχρι το βράδυ, ιδιαιτέρως τους δύο συγχωριανούς μας Δημήτρη και Αποστόλη Κουτσιντά.

Να είμαστε καλά και του χρόνου να γιορτάσουμε και πάλι όλοι μαζί, σαν μια μεγάλη οικογένεια!!

Για το κοινοτικό συμβούλιο
Ο πρόεδρος
Δημήτρης Ντισλής





















Σχετική δημοσίευση:
"Τα Τσιγαρίδια" έρχονται στην Κοινότητα Περιστεράς τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου!