Με μουσική στην πλατεία Αριστοτέλους κι ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων η αλλαγή του χρόνου στη Θεσσαλονίκη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Με μουσική στην πλατεία Αριστοτέλους κι ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων η αλλαγή του χρόνου στη Θεσσαλονίκη



Με πολλή μουσική στην πλατεία Αριστοτέλους αλλά και με ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων από θαλάσσης αναμένεται η αλλαγή του χρόνου στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από τις 8.00 το βράδυ, η γιορτινή πλατεία Αριστοτέλους θα γεμίσει με τις μουσικές που θα παίζουν γνωστοί DJs της πόλης. Περίπου στις 11.30 το βράδυ τη σκυτάλη θα πάρουν οι οικοδεσπότες της βραδιάς, η Μαρία Αμανατίδου και ο Ευθύμης Κάλφας από τον Zoo 90.8.

Λίγα λεπτά πριν από την αλλαγή του χρόνου τον λόγο θα λάβει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος από τη σκηνή που έχει στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους θα απευθύνει ευχές για την καινούρια χρονιά. Η μουσική θα συνεχιστεί και για περίπου μία ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου.


Πυροτεχνήματα από θαλάσσης

Η αλλαγή της χρονιάς στη Θεσσαλονίκη θα συνοδευτεί από ένα 6λεπτο σόου πυροτεχνημάτων. Αυτό το υπερθέαμα χρωμάτων και σχεδίων, που αναμένεται να φωτίσει τον ουρανό της Θεσσαλονίκης τα πρώτα λεπτά της νέας χρονιάς, αποτελεί χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Η ρίψη των πυροτεχνημάτων θα γίνει από θαλάσσης, από το ύψος της πλατείας Αριστοτέλους.