Ημερολόγιο για το νέο έτος εξέδωσαν οι Εθελοντές Καρδίας - Η ανακοίνωσή τους - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ημερολόγιο για το νέο έτος εξέδωσαν οι Εθελοντές Καρδίας - Η ανακοίνωσή τους



Μετά το ημερολόγιο του Λαογραφικού Χορευτικού Συλλόγου Βασιλικών με θέμα "Παραδοσιακές φορεσιές Βασιλικών που φορούσαν παλιά", οι Εθελοντές Καρδίας εξέδωσαν το δικό τους. 

Η ανακοίνωσή τους:

Ως Εθελοντές Καρδίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχουμε βγάλει για 3η συνεχόμενη χρονιά τα ημερολόγια μας προς 5€. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το Cafe Viento και το cafe Octο καθώς και με μνμ στη σελίδα μας. Επίσης Εθελοντές μας βγήκαν χθες και θα βγουν και σήμερα το απόγευμα πόρτα-πόρτα.

Να υπενθυμίσουμε πως τα ημερολόγια είναι το μοναδικό μας πάγιο έσοδο με το οποίο μπορούμε να προσφέρουμε και υλικά(εκτός από εθελοντικά) στον τόπο που ζούμε. Φυτά, εργαλεία, πλαστικές πινακίδες σήμανσης, χάρτες υποδοχής, ξύλα για στάσεις-κιόσκια-παγκάκια, λαβίδες-σακούλες για καθαριότητα και καπάκια, μπογιές και πινέλα είναι κάποια από τα έξοδα που πηγαίνουν τα χρήματα.

Υ.γ Nα ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Καρδίας κ.Τρικαλιάρη και την tettris.gr για την εξαιρετική ποιότητα στην εκτύπωση των ημερολογίων και για την πολύ καλή τιμή που μας έκανε.