Προσφορά Αγάπης από το Αριστοτέλειο Κολλέγιο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Προσφορά Αγάπης από το Αριστοτέλειο Κολλέγιο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Θέρμης




Σε μια σπουδαία χειρονομία προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Θέρμης, προέβησαν μαθητές και μαθήτριες, μαζί και εκπαιδευτικοί του Αριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης.

 Αντιπροσωπεία του Κολλεγίου, με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Γκροζούδη, επισκέφθηκαν σήμερα Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Θέρμης προσφέροντας διάφορα είδη (τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, μπισκότα κ.λπ.) προκειμένου να δοθούν στους ωφελούμενους της δομής. Τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά του κολλεγίου υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Θεόδωρος Παπαδόπουλος, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, Φανή Χατζηδημητρίου και οι υπεύθυνοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου. 

Ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικούς καθώς και τη διεύθυνση του Σχολείου για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους. 
«Ο δήμος Θέρμης, μέσα από τις κοινωνικές δομές του, κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη. 
Στόχος μας είναι κανένας συνάνθρωπός μας να μην μείνει αβοήθητος, κυρίως αυτές τις γιορτινές μέρες. 
Σας ευχαριστώ θερμά που συμβάλλετε κι εσείς σε αυτήν την προσπάθεια και αυτή η χειρονομία σας δείχνει την ευαισθησία που διαθέτετε σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς. 
Σας εύχομαι καλές γιορτές και μια καλύτερη νέα χρονιά, με υγεία και ειρήνη».

 Σημειώνεται ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το Αριστοτέλειο Κολλέγιο ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Θέρμης. Μάλιστα, όπως θυμήθηκε ο κ. Γκροζούδης, μαθητής του Κολλεγίου, ο οποίος σπουδάζει σήμερα στο πανεπιστήμιο Yale, ήταν μεταξύ των ατόμων που προσέφεραν εθελοντικά υπηρεσίες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. 

Η επίσκεψη του Αριστοτελείου Κολλεγίου έκλεισε με χριστουγεννιάτικα κάλαντα τα οποία έπαιξαν και τραγούδησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου.