Απολογισμός δράσεων Πολιτικής Προστασίας Θέρμης για τον μήνα Δεκέμβριο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Απολογισμός δράσεων Πολιτικής Προστασίας Θέρμης για τον μήνα Δεκέμβριο


//Ανακοίνωση:


«Δράσεις Ομάδας Δεκεμβρίου»

Σήμερα ολοκληρώνεται άλλος ένας κύκλος υγειονομικών καλύψεων για την ομάδα μας, με το παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης στις 21:45. 

Μαζί με αυτόν τον κύκλο ως τελευταία δράση της ομάδας μας για φέτος, κλείνουν και οι υπόλοιποι κύκλοι, όπως των ομαδικών εκπαιδεύσεων και των εκπαιδεύσεων πολιτών, μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών σε σχολεία. 

Ο μήνας Δεκέμβριος ήταν ακόμη ένας "γεμάτος" μήνας για την ομάδα μας με όλα τα παραπάνω να μη λείπουν από αυτόν. Επίσης το Δεκέμβριο η ομάδα μας έθεσε τα μέλη της σε επιφυλακή λόγω εκτάκτων ακραίων καιρικών φαινομένων, παραβρέθηκε στην δοξολογία που πραγματοποίησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τους Προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος "Τρεις Παίδες εν Καμίνω" και κάλυψε υγειονομικά αλλά και οργανωτικά τη "Λευκή νύχτα" παρέχοντας πληθώρα μελών της, για τις ανάγκες της ορθής διεξαγωγής της.

Πιο αναλυτικά:

Πέμπτη 1/12, μέλη της ομάδας μας βρισκόταν σε επιφυλακή στα φυλάκια της σε Θέρμη και Νέα Ραιδεστό, λόγω έκτακτου δελτίου εκδήλωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Παρασκευή 2/12 στις 10:00, πραγματοποίησε εκπαίδευση στους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης πάνω στις πρώτες βοήθειες. Ακολούθησε επίδειξη εξοπλισμού και υλικών που χρειάζονται για την κατάσβεση μιας πυρκαγιάς και πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του πυροσβεστικού οχήματος της ομάδας μας, ως συνέχεια προηγούμενης εκπαίδευσης που διεξήχθη στο σχολείο με θέμα "Αστικές και δασικές πυρκαγιές".











Σάββατο 3/12 στις 16:00, κάλυψε υγειονομικά το εφηβικό παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.

Σάββατο 3/12 στις 18:00, κάλυψε υγειονομικά το παιχνίδι καλαθοσφαίρισης των κορασίδων του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.




Κυριακή 4/12 στις 15:00, κάλυψε υγειονομικά τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Α.Π.Ο. Θερμαϊκού Θέρμης στο γήπεδο της Θέρμης.




Κυριακή 4/12 στις 19:00, εκπαίδευσε τα μέλη της σε δύο αντικείμενα με το μάθημα που πραγματοποιήθηκε στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου μας με θέμα "Τοποθέτηση θύματος σε φορείο και εγκεφαλικά επεισόδια " από την κυρία Παυλικιάνη Ντία.






Τετάρτη 7/12 στις 13:00, πραγματοποίησε εκπαίδευση στους εκπαιδευτικούς του 3ου Γυμνάσιου Θέρμης πάνω στις πρώτες βοήθειες.








Τετάρτη 7/12
στις 21:30, κάλυψε υγειονομικά το γυναικείο παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.













Πέμπτη 8/12 στις 19:00, ξανά επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο Ταγαράδων για να εκπαιδεύσει πέραν από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, που είχαν παρακολουθήσει ξανά την αντίστοιχη εκπαίδευση, αυτή τη φορά και τους γονείς μαθητών πάνω στις πρώτες βοήθειες.
















Παρασκευή 9/12 στις 21:45, κάλυψε υγειονομικά το ανδρικό παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.






Σάββατο 10/12 από τις 17:00 μέχρι τις 11:30, πολυάριθμα μέλη της ομάδας μας μαζί με μέλη της ΕΘ.Ελ.Ο.Δ Δρυμού. κάλυψαν υγειονομικά την εκδήλωση της «Λευκής Νύχτας» που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Θέρμη από τον εμπορικό σύλλογο Θέρμης. 

Επιπλέον παρείχαν συνοδεία σε χορευτικούς συλλόγους για την τήρηση και την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος της εκδήλωση, καθώς επίσης απέκλεισαν και δρόμους με τη χρήση εμποδίων για την εκτροπή των οχημάτων εκτός του κέντρου αυτής.







Κυριακή 11/12 στις 15:00, κάλυψε υγειονομικά το παιδικό παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.

Κυριακή 11/12 στις 19:00, ολοκλήρωσε τον κύκλο των πρώτων βοηθειών στα μέλη της για την φετινή χρονιά με ένα μάθημα εφ' όλης της ύλης που πραγματοποιήθηκε στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου μας.

Πέμπτη 15/12 στις 10:00, πραγματοποίησε εκπαίδευση σε μαθητές στο 1ο γυμνάσιο Μίκρας στον Τρίλοφο με θέμα "Πυρκαγιές".

Παρασκευή 16/12 με Κυριακή 18/12, κάλυψε υγειονομικά τη διοργάνωση καλαθοσφαίρισης European Youth Basketball League - "THESSALONIKI STAGE EYBL U17" που πραγματοποιήθηκε στο BASKETBALL AIRDOME SKG. Το πρωτάθλημα αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο και μοναδικό πρωτάθλημα μπάσκετ νέων στην Ευρώπη το οποίο είναι πιστοποιημένο από τη FIBA.

Σάββατο 17/12 στις 16:00, κάλυψε υγειονομικά το εφηβικό παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.

Σάββατο 17/12, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μας παραβρέθηκαν στη Μητρόπολη μετά από κάλεσμα, για την δοξολογία που πραγματοποιήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τους Προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος "Τρεις Παίδες εν Καμίνω". Στη συνέχεια παρευρέθηκαν και στη δεξίωση που ακολούθησε στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών.


Τετάρτη 21/12 στις 19:30, πραγματοποίησε σεμινάριο με θέμα "Φυσικές καταστροφές και αυτοπροστασία" στο Δημοτικό Σχολείο Ταγαράδων, για γονείς μαθητών του σχολείου.





ppthermis.eu