Mια επική θεατρική παράσταση θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν όσοι βρεθούν στη Σουρωτή και τα Βασιλικά το διήμερο 16 - 17 Σεπτεμβρίου! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Mια επική θεατρική παράσταση θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν όσοι βρεθούν στη Σουρωτή και τα Βασιλικά το διήμερο 16 - 17 Σεπτεμβρίου!



Mια επική θεατρική παράσταση θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν όσοι βρεθούν στη Σουρωτή και τα Βασιλικά το διήμερο 16 - 17 Σεπτεμβρίου!

Μια παράσταση για εφήβους και για όλη την οικογένεια που έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Η πρώτη παρουσίαση της παράστασης έγινε στο πλαίσιο του θεσμού ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ -Πρόγραμμα 2021-, Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. 

 ΘΕΡΜΗΣ ΔΡΩΜΕΝΑ 2022

"Ομήρου Ιλιάδα " από την Εταιρεία θεάτρου «μικρός βορράς»

Σκηνοθεσία: Τάσος Ράτζος Tasos Ratzos

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Πρόκειται για την Ομηρική Μάχη με μια σύγχρονη αφηγηματική οπτική. Μια οπτική που, μέσα από τη αναπαραστατική γλώσσα των εφήβων, φιλοδοξεί να ξαναβρεί την αμεσότητα της τέρψης χρησιμοποιώντας πολλαπλούς κώδικες αφήγησης.

Η παράσταση ντύνεται μουσικά από τους “Τhe Prefabricated Quartet” που δημιουργούν μια ισορροπία ανάμεσα στην παράδοση και στη σύγχρονη μουσική έκφραση.

Τρώες και Αχαιοί σφάζονται μεταξύ τους σαν καλοκουρδισμένες μαριονέτες των Θεών, σε μία αφήγηση που ξεκινά με έναν θυμό και λήγει με μια συμφιλίωση.

-Απευθύνεται σε ολόκληρη την οικογένεια και σε νέους και εφήβους 8+.

-Διάρκεια: 1 ώρα και 10 λεπτά.
Θεατρική ∆ιασκευή: Μικρός Βορράς
Στίχοι: Μιχάλης Γκανάς
Φιλολογική Επιµέλεια: Αναστασία Κεφαλά
Σκηνοθεσία – φωτισμός: Τάσος Ράτζος
Σκηνικό-Κοστούµια-Κατασκευές: Χριστίνα Θαλασσά

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2022
Σουρωτή , όπισθεν Πολιτιστικού Κέντρου
Ώρα έναρξης 19.30
Είσοδος ελεύθερη

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022
Βασιλικά, πλατεία Χάνια
Ώρα έναρξης: 19.30
Είσοδος ελεύθερη