Σύλλογος Σερραίων Θέρμης: Αλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες με πολύ μουσική και χρορό - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σύλλογος Σερραίων Θέρμης: Αλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες με πολύ μουσική και χρορό




Ο Σύλλογος Σερραίων  Θέρμης όπως κάθε χρόνο, διοργάνωσε στις 23 Σεπτεμβρίου μια ακόμη Σερραϊκή Βραδιά, με πολύ Παραδοσιακή Μουσική και Χορό.


Τα Χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου μας, παρουσίασαν Ντόπιους Σερραϊκούς Παραδοσιακούς Χορούς, συνοδεία των Ζουρνάδων, που επιμελήθηκε όπως πάντα ο Χοροδιδάσκαλός μας Γιάννης Ζέττας.


Καλεσμένοι στην Εκδήλωσή μας ήταν, ο Σύλλογος Κατσικά Ιωαννίνων που μας παρουσίασαν Παραδοσιακούς Χορούς από την Ήπειρο και ο Σύλλογος Σκύδρας ‘’Αγ. Ιωάννης ο Πρόδρομος’’ που μας παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από την Μακεδονία.
Ακολούθησε Γλέντι, συνοδεία Ζουρνάδων, Βιολιού, Κλαρίνου, Ακορντεόν, Γκάιντας, με πολύ Παραδοσιακή Μουσική από όλες τις περιοχές της Ελλάδος.




Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ :

- Στους 2 Συλλόγους από τα Γιάννενα και την Σκύδρα, που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας και παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας, παρουσιάζοντας εκπληκτικούς παραδοσιακούς χορούς.

- Στο Παραδοσιακό Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου για την άψογη παρουσία του, υπό την καθοδήγηση όπως πάντα του Χοροδιδασκάλου μας Γιάννη Ζέττα.
- Σε όλες και όλους, Προέδρους και εκπροσώπους Πολιτιστικών Συλλόγων καθώς και τα Πολιτικά και Αυτοδιοικητικά Πρόσωπα που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
- Στους χορηγούς της εκδήλωσής μας, διότι η βοήθεια και η στήριξη που μας παρείχαν ήταν πολύ σημαντική.
- Στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Θέρμης, για την υγειονομική κάλυψη, και όχι μόνο, που παρείχαν στην εκδήλωση
- Στο Παραδοσιακά Μουσικά Συγκροτήματα του Ηλία Διμάνου και του ΄΄Σαλονικιώτικο Τακίμι’’ , για την άριστη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης
- Τον Σύλλογο του Αγ. Τρύφωνα για την παραχώρηση του χώρου τους.
- Τον Γρηγόρη για την Ηχητική Υποστήριξη και Ηλεκτροφωτισμό που μας παρείχε.
- Και τέλος , σε όλους τους Εθελοντές/ες του Συλλόγου που βοήθησαν τα μέγιστα, για να πραγματοποιηθεί η Εκδήλωση.


Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Σερραίων Θέρμης