“Ανοιχτές Πόρτες” - Μια διαφορετική γιορτή στο Λιβάδι - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

“Ανοιχτές Πόρτες” - Μια διαφορετική γιορτή στο Λιβάδι


Μία διαφορετική γιορτή με τίτλο “Ανοιχτές πόρτες” θα πραγματοποιηθεί στον φιλόξενο χώρο του Κέντρου Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (ΚΕΠΕΑ) Θέρμης, στο Λιβάδι, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022, από τις 12.00 το μεσημέρι έως τη δύση του ηλίου.



Την διοργάνωσή της οραματίστηκε και σχεδίασε μια ομάδα εκπαιδευτικών του Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “Κλικ, προστάτευσέ το! – Η φωτογραφία στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση” σε συνεργασία με το ΚΕΠΕΑ Θέρμης και την υποστήριξη του Δήμου Θέρμης.


Όπως εξηγούν οι ίδιοι οι διοργανωτές «είναι μια πρωτοβουλία που προέκυψε από τους προβληματισμούς μας με αφορμή την πρόσφατη περίοδο του εγκλεισμού, των κλειστών θυρών, της απομόνωσης και των περιορισμών. Θέληση και στόχος μας είναι να γυρίσουμε σελίδα και να κάνουμε ένα βήμα ανοίγοντας τις πόρτες του νου και της καρδιάς μας (με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον καθένα και την καθεμία) με συνοδοιπόρους και συνοδοιπόρισσες όλους και όλες εσάς».

Η πρόσκληση για συμμετοχή απευθύνεται «σε κάθε ανοιχτό ή λιγότερο ανοιχτό άνθρωπο, που έχει την διάθεση να επικοινωνήσει, να μοιραστεί, να τραγουδήσει, να χορέψει, να συμφάγει, να εκφραστεί και να αφεθεί στη συγκίνηση της “συνάντησής” μας».

«Ελάτε με την καλή σας διάθεση, με κάτι που ίσως θα θέλατε να συνεισφέρετε στο συλλογικό τραπέζι, με τα δικά σας πολλαπλών χρήσεων πιάτα, πιρούνια, ποτήρια, με το ποτό, το φαγητό σας και με ό,τι χρειάζεστε, για να καθίσετε στο γρασίδι…».

Στο ισόγειο του ΚΕΠΕΑ θα υπάρχει Έκθεση Φωτογραφίας της ομάδας διοργάνωσης για τις “Ανοιχτές πόρτες”. Οι διοργανωτές καλούν, όσους το επιθυμούν, να φέρουν μία φωτογραφία της επιλογής τους σε Α4 (η οποία θα εμπλουτίσει την έκθεση), «ένα μουσικό όργανο και φυσικά την παρέα σας».

Μόνο για οργανωτικούς λόγους παρακαλούμε δηλώστε πρόθεση συμμετοχής σε αυτή την φόρμα και για να ενημερωθείτε για περαιτέρω λεπτομέρειες:

https://forms.gle/fRRKmLCobS8C8w8d7