Καιρός: Διήμερο ζέστης και μετά φθινόπωρο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Καιρός: Διήμερο ζέστης και μετά φθινόπωροΚαλοκαίρι και τον Σεπτέμβρη! Ο καιρός για το επόμενο διήμερο (Παρασκευή και Σάββατο) προβλέπεται ζεστός με θερμοκρασίες που θα ξεπεράσουν τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Από σήμερα Πέμπτη 15/9 η θερμοκρασία ανεβαίνει σημαντικά σε ολόκληρη τη χώρα σύμφωνα με την πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη. Στο εσωτερικό της Θεσσαλίας προς τη Βοιωτία, το εσωτερικό της Αργολίδας θα δούμε θερμοκρασίες 35-37 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια όλη τη μέρα, οι άνεμοι 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 24 βαθμούς. 
Στη Θεσσαλονίκη καλός καιρός και το θερμόμετρο θα φτάσει τους 34 βαθμούς.

Σημαντική σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Οι θερμές αέριες μάζες που θα επικρατήσουν στην Κεντρική και Ανατολική Μεσόγειο θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Η κορύφωση του κύματος ζέστης αναμένεται στις περισσότερες περιοχές την Παρασκευή 16/09 και το Σάββατο 17/09, οπότε κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά η μέγιστη θερμοκρασία θα ξεπεράσει του 38 βαθμούς Κελσίου. 

Στον σχετικό πίνακα παρουσιάζονται οι μέγιστες θερμοκρασίες που αναμένονται σε 7 μεγάλες πόλεις της χώρας από σήμερα Πέμπτη 15/09 έως και την Κυριακή 18/09.


Δεν υπάρχουν σχόλια