Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Αντωνίου "Παναγία Σουμελά" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Αντωνίου "Παναγία Σουμελά"


//Ανακοίνωση του Πολιτιστικού  Συλλόγου  Αγίου Αντωνίου "Παναγία Σουμελά"

Στο τέλος ενός υπέροχου διημέρου θα θέλαμε ως Δ.Σ. κι ως Σύλλογος να εκφράσουμε με την σειρά μας μερικές σκέψεις: 

Πρώτα από όλα να ευχαριστήσουμε για την συνεργασία, την οργάνωση και όλη την στήριξη και την βοήθεια στις δυσκολίες που μας προέκυψαν τελευταία στιγμή στην Νεολαία Αγίου Αντωνίου.

Θα θέλαμε να σας αναφέρουμε έναν έναν ονομαστικά αλλά είστε τόσοι πολλοί κι όλοι σας προσφέρατε κάτι μοναδικό και σε μας αλλά και στον τόπο μας, όχι μόνο αυτό το διήμερο αλλά καθημερινά!

Να ευχαριστήσουμε φυσικά την Κοινότητα Αγίου Αντωνίου που στηρίζει όλες τις δραστηριότητες μας καθώς και την Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. και τον Δήμο Θέρμης!

Να πούμε λίγα λόγια και για το "σπίτι μας", τον Σύλλογο μας:

Νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που μετά από αρκετά χρόνια ένα τμήμα του Συλλόγου μας έδωσε μια όμορφη παράσταση! Μας έδωσε κουράγιο και δύναμη να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για ακόμη ομορφότερα πράγματα! 

Η χθεσινή μας παρουσία έχει βέβαια "αρχιτέκτονα", τον χορόδιδάσκαλο μας Μπάμπη Κυρμανίδη που παρά τα ελάχιστα εφόδια που του δώσαμε κατάφερε να στήσει μια όμορφη παρουσία! 

Επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τους μουσικούς μας Σωκράτη Μουρατίδη, Γιώργο Κωνσταντινίδη καθώς και τους δικούς μας Στάθη Μελισσίδη και Θανάση Τσιούτση! 

Τέλος όλους να ευχαριστήσουμε όλους τους χορευτές μας που σε σύντομο χρονικό διάστημα ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις κι απέδωσαν ένα όμορφο αποτέλεσμα!

Ολοκληρώνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που παραβρέθηκε, μας στήριξε και χειροκρότησε θερμά τα παιδιά μας!
 
Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη θερμή, πάντα σε συνεργασία με την Νεολαία Αγίου Αντωνίου να κάνουμε το καλύτερο. 

Τα καλύτερα έρχονται!