Πάτρα: Αδέρφια έκρυψαν τη μητέρα τους στη φοιτητική εστία για να τη σώσουν από τον πατέρα τους που την απειλούσε - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πάτρα: Αδέρφια έκρυψαν τη μητέρα τους στη φοιτητική εστία για να τη σώσουν από τον πατέρα τους που την απειλούσε


Την έψαχνε ακόμη και στην οδοντίατρο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη (18/8) στην Πάτρα. Μία γυναίκα που δεχόταν απειλές από τον εν διαστάσει σύζυγό της φυγαδεύθηκε από τα ίδια της τα παιδιά, που είναι φοιτητές, στην εστία του Πανεπιστημίου ώστε να σωθεί.

Η γυναίκα η οποία διαμένει σε νησί του Αιγαίου είναι μητέρα τριών φοιτητών που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Τα παιδιά της αναγκάστηκαν να την κρύψουν από τον πατέρα τους, ο οποίος ήλθε άρον άρον από το νησί στην Πάτρα για να τη βρει γνωρίζοντας πως βρισκόταν εκεί.


Ο άνδρας που είχε μάθει πως η πρώην σύζυγό του είχε πονόδοντο και βρίσκεται στην Πάτρα απευθύνθηκε μέχρι και σε οδοντίατρο της πόλης (την οποία γνώριζε) για να ρωτήσει αν η γυναίκα του πήγε εκεί.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» η εν διαστάσει σύζυγος έχει ήδη υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του και μέχρι και χθες, Πέμπτη (18/8) που ο άνδρας έφτασε στην Πάτρα δεν είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Άγνωστο παραμένει αν ο άνδρας κατάφερε τελικά να την εντοπίσει.


Newsbeast