Εύκολο ρολό κιμά
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh926t-woP__3BihZ-rJ82RRG_BS8qGV7Nr_1cFDFeCSUVkwBMu6ltPP6o1zrASmby6T6C2JAHBXSRQ6b1H_sRjfv64k_M0WR33QJIlRmnm_ha_EzUOYmv5pWUCgi_7jLUX6LQzyhDQh9EZhOTqZpLDm4KZq_sA8V2gAXvsxggmr-QRR7pemrKJaD_-/s16000/keik%5B1%5D.jpg)
Υλικά
700 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
1 αυγό
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 φλ. τσαγιού γάλα
1 φλ. τσαγιού αποξηραμένη ψίχα ψωμιού
Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
2 κ. σ. καστανή ζάχαρη
2 κ. σ. μουστάρδα
1/2 φλ. τσαγιού κέτσαπ
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τον κιμά με το αυγό, το κρεμμύδι, το γάλα και τα ψίχουλα ψωμιού ή τριμμένη φρυγανιά.
Βήμα 3
Αλατοπιπερώστε κατά βούληση, πλάστε σε ρολό και τοποθετήστε το σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί.
Βήμα 4
Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατέψτε την καστανή ζάχαρη, τη μουστάρδα και την κέτσαπ και περιχύστε το ρολό.
Βήμα 5
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για μία ώρα.
Newsbeast.
![](https://1.bp.blogspot.com/-m6KvD0_5kUg/X-Tj22xXvZI/AAAAAAABHpw/Uaz0JAAgKR0nQuI7e7VrDW56obCYBaPTwCLcBGAsYHQ/s320/MA8HTEIA_GIF%255B1%255D.gif)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgx2_RVSRNdkpyn5-BWQHKiRy58X0eUEEGGXrS-3xyeIgYHwTWMP6Z8pt42DpcRb7cOyVJmU1QLJyWqTqexhYxLozNl3fVgSNgxALK7zs-TuqcYlMHy7zSr83oSTIGMk8d-vNaHsfiVPgU9YKCIX7uSdFPl-cuzVoKpclP1_Vfd0nDog96Z2QlV_yAu=s360)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjyMMoS8d-1Ut4zb38XrEiEz_ljk3fRSX-mRMSHmiue7j_C0VIgvazUzVegLJ77bnvawiCDhqvlA7BhSJlWJAvBz_rc3rzqFZWHchL44g3-FXXvANGtBfaXeyu7saW_PH-xiwL24mMcSubCJduM6S7tgPM_dlgAKImgrvDPKdpKThe_sIr2WeRxvzze/s16000/toystore1.PNG)
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 φλ. τσαγιού γάλα
1 φλ. τσαγιού αποξηραμένη ψίχα ψωμιού
Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
2 κ. σ. καστανή ζάχαρη
2 κ. σ. μουστάρδα
1/2 φλ. τσαγιού κέτσαπ
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τον κιμά με το αυγό, το κρεμμύδι, το γάλα και τα ψίχουλα ψωμιού ή τριμμένη φρυγανιά.
Βήμα 3
Αλατοπιπερώστε κατά βούληση, πλάστε σε ρολό και τοποθετήστε το σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί.
Βήμα 4
Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατέψτε την καστανή ζάχαρη, τη μουστάρδα και την κέτσαπ και περιχύστε το ρολό.
Βήμα 5
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για μία ώρα.
Newsbeast.
![](https://1.bp.blogspot.com/-m6KvD0_5kUg/X-Tj22xXvZI/AAAAAAABHpw/Uaz0JAAgKR0nQuI7e7VrDW56obCYBaPTwCLcBGAsYHQ/s320/MA8HTEIA_GIF%255B1%255D.gif)