Pre Game Thermis Actions: Η τεχνοτροπία του graffiti ως πηγή δημιουργικότητας και αισιοδοξίας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Pre Game Thermis Actions: Η τεχνοτροπία του graffiti ως πηγή δημιουργικότητας και αισιοδοξίας

Ένα αγαπημένο αμφιθέατρο και παλαιό σινεμά της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Θέρμης (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.) επαναλειτουργεί και φιλοδοξεί να σηματοδοτήσει ένα νέο τόπο συνάντησης και δράσεων.


Ένας πολύ ζεστός, φιλόξενος χώρος, χωρητικότητας 100-120 ατόμων, περιμένει τους πολίτες του Δήμου και ΟΧΙ μόνο, με στόχο να περάσουν δημιουργικά απογεύματα και βραδιές ποικίλης θεματολογίας. Ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, όσοι μείνουν στην πόλη θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν δράσεις και εκδηλώσεις στην καρδιά της Θέρμης.



Δευτέρα 18 Ιουλίου
Αν δεν μιλήσουμε τώρα για αισιοδοξία, τότε πότε; Και ο καλύτερος τρόπος για να γεννηθεί ή να ενισχυθεί η αισιοδοξία μας είναι να ταξιδεύει από τον έναν στον άλλον, να νιώθουμε τη δύναμη του διπλανού μας, το κουράγιο του, το χαμόγελο του και να λέμε «αξίζει να προσπαθήσουμε’’. 



Αυτό θα κάνουμε μαζί αυτή τη Δευτέρα 18 Ιουλίου. Θα μιλήσουμε για το νόημα μιας ιδέας και ενός τρόπου ζωής που συνοψίζεται στη φράση «C’est la vie» την οποία και θα αποτυπώσουμε «ζωντανά» με την δυναμική τέχνη του γκράφιτι σε έναν από τους τοίχους στο χώρο της εκδήλωσης. Μία λοιπόν γιορτή της ζωής την οποία σας προσκαλούμε να περάσουμε παρέα μαζί!

Εισηγητής: Δημήτρης Αντωνίου, συγγραφέας/ακτιβιστής


INFO
Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022
Cine Θερμαΐς
Δημητρίου – Καραολή 36 & Καπετάν Χάψα
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα Έναρξης: 19:30
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310-463423 (101 εσωτερικό)