Τρίλοφος: Αυλαία με μεγάλη επιτυχία για την θεατρική ομάδα "ΑΛΜΑ" του Πολιτιστικού Συλλόγου. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τρίλοφος: Αυλαία με μεγάλη επιτυχία για την θεατρική ομάδα "ΑΛΜΑ" του Πολιτιστικού Συλλόγου.


//Ανακοίνωση του Πολιτιστικού  Συλλόγου Τριλόφου
Φίλες και Φίλοι μας,
με μεγάλη επιτυχία "έκλεισε" ο πρώτος κύκλος παραστάσεων του θεατρικής ομάδας "ΑΛΜΑ" του πολιτιστικού συλλόγου Τριλόφου.

Το κατάμεστο αμφιθέατρο του 1ου ΓΕΛ Τριλόφου, στις 17, 19, 25 και 26 Ιουνίου καταδεικνύει την δίψα και την αγάπη του κόσμου για θεατρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου και παράλληλα αποτελεί ηθική δικαίωση, ανταμοιβή των κόπων και προσπαθειών της εθελοντικής μας ομάδας καθώς επίσης κίνητρο για να συνεχίσουμε με αυτοπεποίθηση στην κατεύθυνση της παραγωγής πολιτιστικού έργου.

Είμαστε ευγνώμονες και σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και την αγάπη με την οποία μας περιβάλλατε.

Ευχαριστούμε θερμά την διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Τριλόφου, κ. Μαίρη Τζιομάλου και τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Στυλιανό. Αποστόλου, για την υποστήριξη των προσπαθειών μας καθώς και για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου και την εμπιστοσύνη που επέδειξαν προς τον πολιτιστικό σύλλογο και την θεατρική του ομάδα ΑΛΜΑ για την διαχείριση και απροβλημάτιστη λειτουργία του χώρου, που αποτελεί για μας το θεατρικό μας σπίτι αλλά και σημαντικότατο τόπο ανάπτυξης συνεργασιών και συμπαραγωγής πολιτισμού.


Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τις γυναίκες και τους άνδρες της ομάδας των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μίκρας για την ανταπόκριση και την συνεχή παρουσία τους στο χώρο του θεάτρου, πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας για τυχόν ανάγκη παροχής πρώτων βοηθειών.