Διευκρίνιση για τη συμμετοχή των μελών των ΚΑΠΗ στις εκδρομές - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Διευκρίνιση για τη συμμετοχή των μελών των ΚΑΠΗ στις εκδρομές


Από 1ης Ιουλίου 2022 υπήρξε επικαιροποίηση όσον αφορά τα περιοριστικά μέτρα αποφυγής της διάδοσης του νέου κορωνοϊού και για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες των ΚΑΠΗ.



Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιευτεί στο ΦΕΚ Τεύχος Β’ 3367/30.06.22, επιτρέπεται η συμμετοχή στις εκδρομές τις οποίες πραγματοποιούν τα ΚΑΠΗ (θαλασσινά μπάνια και ιαματικά λουτρά) υπό την προϋπόθεση ότι οι συμμετέχοντες θα διαθέτουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης τα οποία να είναι σε ισχύ και κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης των εκδρομών. 

Επί πλέον, στη διάρκεια της μετακίνησης, μέσα στα λεωφορεία είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2 ή Ν95) ή εναλλακτικά διπλής μάσκας (χειρουργικής και υφασμάτινης).

Επειδή κάποια μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου Θέρμης που δεν διαθέτουν αυτά τα πιστοποιητικά είχαν δηλώσει συμμετοχή στις διάφορες δραστηριότητες και εκδρομές και συγκεκριμένα, στα θαλασσινά μπάνια στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής, στις διάφορες μονοήμερες εκδρομές και στα ιαματικά λουτρά Αιδηψού, πριν από την επικαιροποίηση των περιορισμών, όσοι συνεχίζουν να μην πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορούν να περάσουν από το ΚΑΠΗ Θέρμης, τις ώρες 10:30 έως 12:30 (κα Ελένη Καμπουρίδου), μέχρι το Σάββατο 9 Ιουλίου και προσκομίζοντας τα σημειώματα συμμετοχής τους στις εκδρομές να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Όσα μέλη δεν διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, παρότι έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει τους τελευταίους μήνες μπορούν να τα εκδώσουν δωρεάν στο ΚΕΠ Θέρμης και να τα προσκομίσουν στη συνέχεια στην κα. Ελένη Καμπουρίδου, την κ Τασούλα Αθανασιάδου και τον κ. Στέφανο Λαζαρίδη.