Περιοδεία του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ σε Περαία και Θέρμη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Περιοδεία του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ σε Περαία και Θέρμη

Τον συνόδευσαν βουλευτές και κομματικά στελέχη

Πολυπληθές κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ με επικεφαλής το νέο γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλο περιόδευσε σήμερα σε Περαία και Θέρμη.

 Μαζί του ήταν ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Αρβανιτίδης, η ανεξάρτητη βουλευτής η οποία εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Κωνσταντίνα Αδάμου, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θανάσης Γλαβίνας, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Β’ Θεσσαλονίκης Κώστας Κοκολάκης, ο αναπληρωτής γραμματέας Αχιλλέας Μεταλούλης, καθώς και στελέχη του κόμματος (Κώστας Πετρίδης, Μιχάλης Πάππου, Θεοδώρα Σαμαρά, Συμεών Καψάλας κ.ά.). 

Στην Περαία το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ περιόδευσε στη λαϊκή και στην υπόλοιπη αγορά ενώ στη Θέρμη έκανε μια γύρα στην αγορά και στη συνέχεια επισκέφθηκε τον δήμαρχο Θεόδωρο Παπαδόπουλο. 

Στη συνάντηση ήταν παρόντες και οι αντιδήμαρχοι Απόστολος Τσολάκης και Στέλιος Αποστόλου.

Ο Παπαδόπουλος, ως γνωστόν, είναι από τα παλαιότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη. 

Στην ουζοποσία που ακολούθησε μετά τη συνάντηση στο δημαρχείο κάποιοι σχολίασαν ότι «όσοι στον ΣΥΡΙΖΑ, έσπευσαν κουτοπόνηρα να συνδέσουν την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θέρμη, με τις δημοτικές εκλογές, λέγοντας πως ‘ο Παπαδόπουλος πήρε το χρίσμα από τον Μητσοτάκη’, τώρα θα πρέπει, δίπλα στο υποτιθέμενο ‘γαλάζιο’ χρίσμα, να προσθέσουν και αυτό του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ».

 Σχολιάζοντας ο δήμαρχος απάντησε πως «εμάς, ως παράταξη, το μόνο χρίσμα που μας ενδιαφέρει και το έχουμε, είναι αυτό των πολιτών».

Μακεδονία