Τα "9α Θερμιώτικα 2022" αφιερωμένα "σε δύο φίλους που έφυγαν νωρίς" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τα "9α Θερμιώτικα 2022" αφιερωμένα "σε δύο φίλους που έφυγαν νωρίς"



//Ανακοίνωση Χ.Ο. Θέρμης:


Μετά από 2.5 χρόνια αδράνειας λόγω covid με προβλήματα που όλοι αντιμετωπίσαμε είτε αυτά ήταν προσωπικά, υγείας, οικονομικά. .. η παρέα μας επέστρεψε δυναμικά.

Καταφέραμε να λειτουργήσουμε αυτή τη χρονιά σε δύσκολες συνθήκες λόγω των μέτρων αλλά τα καταφέραμε.

Όλοι μαζί ..η διοίκηση , ο χοροδιδάσκαλος μας Θωμάς Ράδης ,οι χορευτές μας και διοργανώσαμε τα Θερμιώτικα. Γιατί όπως συνηθίζουμε να λέμε " την ιστορία την γράφουν οι παρέες".

Τα Θερμιώτικα για εμάς έχουν μεγάλη σημασία, ειδικά φέτος που γιορτάσαμε τα 11 χρονιά από την ημέρα της ιδρύσεως μας στις 30-9-2011.

Δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να τα γιορτάσουμε στα 10 χρονιά κ να κάνουμε όσα είχαμε προγραμματίσει λόγω covid.

Έτσι φέτος με όλα τα προβλήματα που δεν εξαφανίστηκαν δια μαγείας κ ένα ιό που επιμένει να μας παιδεύει διοργανώσαμε με μεγάλη επιτυχία τα 9α Θερμιώτικα.

Μια νέα αρχή σε ένα νέο χώρο ...θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξη κ την εμπιστοσύνη που μας έδειξε το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος κ τους εκπροσώπους του..μια άψογη συνεργασία με κατανόηση .

Σε αυτή τη νέα αρχή δυστυχώς δεν ήταν όλοι μαζί μας...έλειπαν δύο αγαπημένοι φίλοι.
Δεν το επέλεξαν αλλά μας λείπουν πολύ.. η Σταυρούλα Στρίκου κ ο Ζήσης Οικονόμου.

Η Σταυρούλα έφυγε νωρίς μόλις σε ηλικία 53 ετών πριν από 2 χρόνια λόγω προβλημάτων υγείας.
Ήταν από τα πρώτα άτομα που στήριξαν τον Όμιλο στην αρχή με τη συμμετοχή της στη πρώτη χορευτική ομάδα και στη συνέχεια στο διοικητικό συμβούλιο είτε σαν μέλος είτε σαν γραμματέας.
Πάντα δίπλα μας σε όλα ...εκδηλώσεις, γλέντια, εκδρομές.
Ανθρωπος δοτικός, φιλότιμος ,εργατικός ..έτσι όταν της ζητήσαμε να βοηθήσει με τα σκηνικά στη πρώτη μεγάλη εκδήλωση τον "Θρακομακεδονικό Γάμο " το 2013 δέχτηκε με χαρά ...μιας κ ίδια ήταν επαγγελματίας αγιογράφος .
Τα σκηνικά υπάρχουν ακόμη κ είναι μόνιμα τοποθετημένα στο χώρο που κάνουμε πρόβες .
Δεν πρόκειται ποτέ να τη ξεχάσουμε !!

Η δεύτερη μεγάλη απώλεια του Ζήση Οικονόμου τόσο αναπάντεχη κ άδικη πριν από 3 μήνες κ κάτι σε ηλικία μόλις 44 ετών μας συγκλόνισε.
Ο Ζήσης ήταν στο χώρο της παράδοσης από μικρός, πρώτα ως χορευτής κ στη συνέχεια πέρασε στην άλλη πλευρά του χοροδιδασκάλου. Τα έφερε έτσι η ζωή κ με τους δασκάλους που τον μυήσαν στο παραδοσιακό χορό με τους ίδιους ανθρώπους συνεργάστηκε πλέον ως άξιος συνάδελφος. 
Σαν χοροδιδασκαλος εργάστηκε σε πολλούς συλλόγους κ πριν από λίγα χρόνια ίδρυσε τον συλλογό του την "Πρότυπη Ομάδα του Ζήση Οικονόμου ".
Η Πρότυπη όπως ίδιος είχε πει ήταν ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα και που δυστυχώς δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει όσα είχε οραματιστεί.
Στον Όμιλο υπήρξε από την πρώτη μέρα σημαντικό στήριγμα. 
Στην αρχή με τη βοήθεια που μας πρόσφερε σαν απλός χορευτής κ στη συνέχεια σαν χοροδιδάσκαλος από το 2015.
Δίπλα μας πάντα κ παντού ...εκδηλώσεις, γλέντια, κ εκδρομές.
Τον θυμόμαστε όλοι με αγάπη πάντα με το χαμόγελο στα χείλη , άνετο κ χαλαρό .

Σε αυτή τη νέα αρχή της παρέας μας αποφασίσαμε όλοι να αφιερώσουμε αυτή τη βραδιά στους φίλους μας που τόσο γρήγορα φύγανε από κοντά μας.

Δε σας ξεχνάμε κ μας λείπετε, Σταυρούλα κ Ζήση..