Στο δημοτικό γήπεδο της Θέρμης πραγματοποιήθηκε ο τελικός πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των εργαζομένων της ΕΛ.ΑΣ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Στο δημοτικό γήπεδο της Θέρμης πραγματοποιήθηκε ο τελικός πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των εργαζομένων της ΕΛ.ΑΣ

 


Στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Θέρμης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου ο τελικός του 8ου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των εργαζομένων της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης. 

Το κεντρικό σύνθημα ήταν ¨Βάζουμε τέρμα στη βία» και στον τελικό αναμετρήθηκαν η ομάδα της ΔΑΕΘ/ΥΑΤ (Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων) με την ομάδα της Δ.Α.Δ.Θ. –Περιπολικά (Διεύθυνση Άμεσης Δράσης). 

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, οι βουλευτές Θεόδωρος Καράογλου και Σωκράτης Φάμελλος, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο πρόεδρος του Θερμαϊκού Θέρμης Χαράλαμπος Αμπατζίδης, ανώτατοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας κ.ά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι διοργανωτές βράβευσαν το δήμαρχο Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο για την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την άριστη συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. καθώς και τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνο Κουγιουμτζίδη για τη συνδρομή του μαζί με τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας, στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.