Κοινωνία-Κρήτη: Οργή για την εικόνα Παραολυμπιονίκη που «απέκλεισαν» από την εξέδρα επισήμων σε εγκαίνια γηπέδου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κοινωνία-Κρήτη: Οργή για την εικόνα Παραολυμπιονίκη που «απέκλεισαν» από την εξέδρα επισήμων σε εγκαίνια γηπέδου


Εικόνες διάκρισης κατά του αναπηρικού κινήματος ακόμη και σε επίσημες τελετές εγκαινίων με προσκεκλημένους Παραολυμπιονίκες...

Μία ακόμη περίπτωση ρατσισμού κατά του αναπηρικού κινήματος σημειώθηκε στη χώρα μας – αυτή τη φορά, στη διάρκεια μιας αθλητικής εκδήλωσης, στην οποία ήταν προσκεκλημένος ο Παραολυμπιονίκης και πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελλάκης.

Συγκεκριμένα και όπως θα δείτε στην εικόνα που δημοσιεύθηκε στο Instagram, πρόκεται για μια τελετή εγκαινίων κάποιου γηπέδου στην Κρήτη, όπου οι αποκαλούμενοι «επίσημοι» και ο κλήρος βρίσκονται σε μια υπερυψωμένη εξέδρα, ενώ ο Παραολυμπιονίκης βρίσκεται κάτω, εκτός εξέδρας, με το αναπηρικό του αμαξίδιο!

«Αυτή εδώ η εικόνα είναι η καθημερινότητα μας. Και δεν είναι και πολύ κουλ…», σχολιάζουν οι υπεύθυνοι του λογαριασμού «cool crips», που ασχολείται με την αναπηρική καθημερινότητα και επικαιρότητα.


in.gr