Τέλεια μαρινάδα για μπριζόλες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τέλεια μαρινάδα για μπριζόλες



Η πιο νόστιμη που έχετε δοκιμάσει ποτέ

Υλικά
  • 1/3 φλ. τσαγιού σόγια σος
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1/3 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 1/4 φλ. τσαγιού σάλτσα Worcestershire
  • 1 1/2 κ. σ. σκόρδο σε σκόνη
  • 3 κ. σ. αποξηραμένο βασιλικό
  • 1 1/2 κ. σ. αποξηραμένο μαϊντανό
  • 1 κ. γλ. λευκό πιπέρι
  • 1/4 κ. γλ. σάλτσα καυτερής πιπεριάς (προαιρετικά)
  • 1 κ. γλ. ψιλοκομμένο σκόρδο (προαιρετικά)

Εκτέλεση
  • Σε ένα μπλέντερ τοποθετήστε τη σόγια σος, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, την σάλτσα Worcestershire, την σκόνη σκόρδου, το βασιλικό, το μαϊντανό και το πιπέρι.
  • Προαιρετικά προσθέστε την σάλτσα καυτερής πιπεριάς και το ψιλοκομμένο σκόρδο.
  • Χτυπήστε σε δυνατή ταχύτητα για μισό λεπτό, μέχρι να ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά.
  • Περιχύστε τη μαρινάδα στο κρέας και τοποθετήστε στο ψυγείο.
  • Αφήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 8 ώρες πριν το μαγείρεμα.