Δύο χιλιάδες καλλωπιστικά άνθη σε πάρκα του δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δύο χιλιάδες καλλωπιστικά άνθη σε πάρκα του δήμου Θέρμης



Εργασίες ανθοφύτευσης πραγματοποιούνται αυτή την εποχή σε κοινότητες του δήμου Θέρμης, στο πλαίσιο τους ετήσιου τακτικού προγράμματος ανθοφυτεύσεων το οποίο υλοποιεί η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν φυτευτεί περίπου δύο χιλιάδες βιγόνιες σε πάρκα στο Κάτω Σχολάρι, στο Πλαγιάρι, τον Τρίλοφο, το πάρκο Καρδίας και στη Θέρμη, ενώ θα ακολουθήσουν ανάλογες 
φυτεύσεις με καλλωπιστικά άνθη και στις υπόλοιπες κοινότητες. 


Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν εργασίες κοπής χόρτων και τοποθέτηση αυτόματου συστήματος ποτίσματος όπου ήταν απαραίτητο. Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν εργασίες επίστρωσης γκαζόν σε διάφορα σημεία σε όλη την έκταση του δήμου Θέρμης.

“Πρόκειται για παρεμβάσεις οι οποίες βελτιώνουν την ποιότητα των υφιστάμενων χώρων πρασίνου και αναβαθμίζουν την όψη των κοινόχρηστων χώρων. Όπως προβλέπεται στον προγραμματισμό που έχει γίνει το επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι παρεμβάσεις σε πολλά σημεία του δήμου, ενώ ευελπιστώ ότι με τη συμβολή των πολιτών θα εξασφαλίσουμε την προστασία αυτής της όμορφης εικόνας που δημιουργείται σε κάθε κοινότητα”, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης, Αργύρης Μωραΐτης.