Πίτσα με βάση από ψωμί

8 φέτες σκορδόψωμο
4 κ. σ. σάλτσα ντομάτας
1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα
16 φέτες πεπερόνι
1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα
16 φέτες πεπερόνι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς.
Βήμα 2
Προετοιμάστε ένα ταψί με λαδόκολλα και τοποθετήστε τις φέτες σκορδόψωμου (ή απλού ψωμιού με ψιλοκομμένο σκόρδο).
Βήμα 3
Απλώστε τη σάλτσα ντομάτας ομοιόμορφα στις φέτες ψωμιού, γαρνίρετε με την τριμμένη μοτσαρέλα και από πάνω τοποθετήστε τις φέτες πεπερόνι (αναλόγως με το μέγεθος του ψωμιού).
Βήμα 4
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 8-12 λεπτά, μέχρι το ψωμί να γίνει τραγανό και να λιώσει το τυρί.
Βήμα 5
Αφήστε να κρυώσει 5- 10 λεπτά και απολαύστε.
Newsbeast

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς.
Βήμα 2
Προετοιμάστε ένα ταψί με λαδόκολλα και τοποθετήστε τις φέτες σκορδόψωμου (ή απλού ψωμιού με ψιλοκομμένο σκόρδο).
Βήμα 3
Απλώστε τη σάλτσα ντομάτας ομοιόμορφα στις φέτες ψωμιού, γαρνίρετε με την τριμμένη μοτσαρέλα και από πάνω τοποθετήστε τις φέτες πεπερόνι (αναλόγως με το μέγεθος του ψωμιού).
Βήμα 4
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 8-12 λεπτά, μέχρι το ψωμί να γίνει τραγανό και να λιώσει το τυρί.
Βήμα 5
Αφήστε να κρυώσει 5- 10 λεπτά και απολαύστε.
Newsbeast
