Δούμας – Μπούρκας: “Πήραμε και δώσαμε πολλά στην Θέρμη αλλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου” - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δούμας – Μπούρκας: “Πήραμε και δώσαμε πολλά στην Θέρμη αλλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου”Θα θέλαμε από καρδιάς εμείς οι προπονητές Τάσος Δούμας και Βασίλης Μπούρκας να ευχαριστήσουμε τον οργανισμό του Θερμαϊκού Θέρμης που μας έδωσε την ευκαιρία να γίνουμε προπονητές αυτής της ομάδας.
Αισθανομαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο κ Αμπατζιδη τον κ Μεταλούλη τους κ . Δημαρχόπουλο, Αθανασιάδη, Σκούφο Στεφανίδη, Κουβούση, Οικονομίδη τους Αδερφούς Ραδιτσίδη και τους Αναστασιάδη και Παπαδόπουλο όπου συνέβαλαν τα μέγιστα για να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας με τους οποίους είχαμε άριστη συνεργασία αυτά τα 4 χρόνια. 

Μα πάνω από όλα να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές όπου στελέχωσαν αυτήν την ομάδα. Καταφέραμε να γίνουμε όλοι μια οικογένεια ο Θερμαϊκός θα είναι για πάντα στην καρδιά μας γιατί περάσαμε όμορφες στιγμές με επιτυχίες (Κύπελλο ΕΠΣΜ, άνοδο στην Γ εθνική, 

Σούπερ Καπ και τρεις αξιόλογες χρονιές με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Γ εθνική). Παρόλα αυτά θεωρούμε ότι ο κύκλος μας έχει κλείσει. Πήραμε και δώσαμε πολλά στον Θερμαϊκό και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

 Θέλουμε να ευχηθούμε στην νέα διοίκηση τα καλύτερα….. είς τό επανιδείν!!!


metrosport.gr