Το απίστευτο κόλπο με την ντομάτα για την επαναφορά του ξανθού χρώματος στα μαλλιά σας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το απίστευτο κόλπο με την ντομάτα για την επαναφορά του ξανθού χρώματος στα μαλλιά σας



Όταν πρόκειται για διάφορα τρικς μαλλιών που επαναφέρουν το θαμπό χρώμα, αποκαθιστούν την λάμψη ή εγγυώνται λεία αποτελέσματα οι πρώτες ύλες που βρίσκουμε στην κουζίνα, συνήθως, κάνουν θαύματα.

Όπως και το κόλπο με την ντομάτα που επαναφέρει το υπέροχο ξανθό χρώμα στα μαλλιά σας, όταν αυτό για κάποιους λόγους (όπως η πισίνα ή η θάλασσα) έχει αποκτήσει πράσινους ή γκρι τόνους. Μπορεί να ακούγεται κάπως… τρελό, ωστόσο, πρόκειται για ένα κόλπο άκρως αποτελεσματικό.

Αν, λοιπόν, έχετε ξανθά μαλλιά και έχετε παρατηρήσει περίεργους χρωματικούς τόνους σε αυτά απαλλαγείτε από αυτούς χρησιμοποιώντας λίγο χυμό ντομάτας. Η επιστημονική πλευρά αυτής της μεθόδου εξηγείται από το ότι το κόκκινο χρώμα στο χυμό ντομάτας εξουδετερώνει το πράσινο ή το γκρι, δίνοντας και πάλι την επιθυμητή ένταση στα ξανθά μαλλιά σας.

Αφήστε τα μαλλιά σας για περίπου 20 λεπτά στο χυμό ντομάτας και έπειτα λουστείτε κανονικά, όπως θα κάνατε σε κάθε άλλη περίπτωση. Εάν είναι απαραίτητο επαναλάβετε ακόμη μία φορά στο επόμενο λούσιμο.