Ενα μικρό λάθος που αλλάζει όμως ριζικά τη γεύση της μπριζόλας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ενα μικρό λάθος που αλλάζει όμως ριζικά τη γεύση της μπριζόλας


 

Ψήσιμο στην αυλή ή στο μπαλκόνι και ένα από τα αγαπημένα εδέσματα είναι οι μπριζόλες.


Ωστόσο σύμφωνα με τον παγκοσμίου φήμης λάτρη-γνώστη τροφίμων και παρουσιαστή, Anthony Bourdain υπάρχει ένα λάθος που κάνουν οι περισσότεροι με αποτέλεσμα να αλλάζει ριζικά η γεύση της μπριζόλας.

Ο Bourdain εξηγεί ότι μετά το μαγείρεμα το κρέας, πρέπει που λέμε να… ξεκουραστεί για 10 έως 15 λεπτά μέχρι να το κόψουμε. «Έχει τεράστια διαφορά αν απλά το αφήσετε για λίγο, επειδή οι χυμοί του κρέατος αρχίζουν να επανακυκλοφορούν μέσα, και η μπριζόλα βγαίνει τέλεια» λέει ο ίδιος.