Θέρμη: Εξιχνιάσθηκαν 5 περιπτώσεις διαρρήξεων πολυτελών οχημάτων στην επέκταση - Δικογραφία σε δυο Ρομά - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θέρμη: Εξιχνιάσθηκαν 5 περιπτώσεις διαρρήξεων πολυτελών οχημάτων στην επέκταση - Δικογραφία σε δυο Ρομά

 

Εξιχνιάσθηκε κατόπιν πολύμηνης και διεξοδικής έρευνας Αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, σειρά διαρρήξεων οχημάτων, τα οποία τα είχαν σταθμεύσει οι ανυποψίαστοι ιδιοκτήτες τους στην περιοχή που περιλαμβάνει την οδό Θέρμης – Χαριλάου, την Θέρμης - Πανοράματος εως και το χώρο στάθμευσης, στο φράγμα της Θέρμης.

Συνολικά εξιχνιάσθηκαν πέντε περιπτώσεις διαρρήξεων πολυτελών οχημάτων και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού δράστη, ενώ αναζητείται ο δεύτερος συνεργός του. Και οι δύο Ρομά. Σύμφωνα με πληροφορίες της THERMISnews.gr, οι κακοποιοί, πλησίαζαν χώρους τους χώρους όπου σταθμεύονταν τα οχήματα, με δικό τους όχημα και στη συνέχεια ένας κατέβαινε και αφού έλεγχε το εσωτερικό τους, έσπαγε το τζάμι και αφαιρούσε τα εκτεθειμένα αντικείμενα.

Οι διαρρήξεις έγιναν από στο διάστημα από τον μήνα Οκτώβριο του 2021 εως το μήνα Απρίλιο του 2022 και η αξία των κλοπιμαίων ανέχεται σε περίπου 4.000€, ενώ μεταξύ των αντικειμένων που κλάπηκαν ήταν φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τσάντες, πορτοφόλια, διάφορα τιμαλφή και προσωπικά έγγραφα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δυο δραστών είναι κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης υπενθυμίζεται στους πολίτες, σε καμία περίπτωση, ασχέτως του πόσο λίγο ή πολύ θα απομακρυνθούμε από το όχημα μας, να μην αφήνουμε εντός αυτού, ορατά από το εξωτερικό αντικείμενα και στην έσχατη περίπτωση που κάτι τέτοιο είναι απολύτως αναγκαίο , όλα τα αντικείμενα να ασφαλίζονται στο χώρο αποσκευών του οχήματος.

THERMISnews.gr