Πανελλήνιες 2022: Συνέχεια στα ΓΕΛ με θέματα μαθηματικών, αρχαίων και βιολογίας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πανελλήνιες 2022: Συνέχεια στα ΓΕΛ με θέματα μαθηματικών, αρχαίων και βιολογίας


Νέος γύρος δοκιμασίας σήμερα για τους υποψηφίους των ΓΕΛ καθώς σε λίγο θα γίνουν γνωστά τα θέματα Αρχαίων, Μαθηματικών και Βιολογίας για τις πανελλήνιες 2022.


Η αρχή στις πανελλήνιες 2022 έγινε την Παρασκευή με την Έκθεση. Όπως σας ενημέρωσε το Dnews από νωρίς τα θέματα κρίθηκαν βατά για τους υποψηφίους καθώς το θέμα της έκθεσης αφορούσε την σημασία της Ιστορικής μνήμης, το οποίο θεωρούνταν SOS.

Αυτό ευελπιστούν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ σήμερα καθώς τα αρχαία, τα Μαθηματικά και η Βιολογία είναι ιδιαιτέρως απαιτητικά μαθήματα, γι’ αυτό έχουν και αυξημένη βαρύτητας για την είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στις 10 πμ θα γίνουν γνωστά τα θέματα που «έπεσαν» σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία και αμέσως θα σας μεταφέρουν τις σωστές απαντήσεις σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Μεθοδικό.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2022
Εκτός από τις απαντήσεις στις πανελλήνιες 2022, το Μεθοδικό θα προχωρήσει και σε σχολιασμό των θεμάτων.

Την Τετάρτη οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα διαγωνιστούν σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική ενώ την Παρασκευή οι μαθητές θα κλείσουν τον «κύκλο» των βασικών μαθημάτων με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία.

Όλες αυτές τις μέρες, το Dnews θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, μεταφέροντάς σας τα θέματα που έπεσαν, με σχολιασμό αλλά και απαντήσεις. Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο θα σας ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των πανελληνίων αλλά και για τις βάσεις 2022.

Όπως άλλωστε είπε τόσο η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, όσο και ο γ.γ. του υπουργείου κ. Κόπτσης γίνεται προσπάθεια να ανακοινωθούν οι βάσεις πριν από τις διακοπές του Αυγούστου.