Στις 10 Ιουλίου το 2ο Leivadi Trail – Ξεκίνησαν οι εγγραφές - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Στις 10 Ιουλίου το 2ο Leivadi Trail – Ξεκίνησαν οι εγγραφές




Την Κυριακή 10 Ιουλίου διοργανώνεται το 2ο Leivadi Trail με πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου Λειβαδιωτών και υπό την αιγίδα του δήμου Θέρμης. 

Οι διαδρομές φέτος θα είναι τρεις (3) και οι αθλητές μπορούν να επιλέξουν μία από τις παρακάτω διαδρομές:


– Panorama Race: 22,600χλμ | Υψομετρική διαφορά: 840μέτρα

– Kalogeriko Race: 11,500χλμ | Υψομετρική διαφορά: 390μέτρα

– Leivadi Family: 4 χλμ | Υψομετρική διαφορά: 110μέτρα

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Λειβαδιωτών Δημήτρης Αποστολίδης, φροντίσαμε να ενισχύσουμε με ένα νέο μονοπάτι την περσινή μεγάλη μας διαδρομή, ώστε να ευχαριστήσουμε τους πιο απαιτητικούς αθλητές. Κρατήσαμε το βασικό κομμάτι της μεγάλης διαδρομής για να μετατρέψουμε τον αγώνα των 11,5 χλμ (μεσαίας διαδρομής) για όσους επιθυμούν μία πιο σύντομη ονειρεμένη, βουνίσια διαδρομή. Συντηρούμε ατόφια την οικογενειακή διαδρομή των 4χλμ με σκοπό το ξεκίνημα περισσότερων ανθρώπων γνωριμίας του χωριού μας.

Η μεγάλη διαδρομή θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, ο οποίος αποτέλεσε το τελευταίο τραγικό θύμα οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη. Στην εκδήλωση θα παρίσταται και η οικογένειά του καθώς ο πατέρας του γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λιβάδι.



Το πρόγραμμα



Τόπος εκκίνησης – τερματισμού: Ο χώρος του Ηρώον 50μέτρα πριν την πλατεία και απέναντι από το αναψυκτήριο του πολιτιστικού συλλόγου. Υψόμετρο 850 μέτρα.

• Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

• Ώρα εκκίνησης μεγάλης διαδρομής 22,600χλμ: 10:00 π.μ.

• Ώρα εκκίνησης μεσαίας διαδρομής 11,500χλμ: 10:15 π.μ.

• Ώρα εκκίνησης περιπατητικής διαδρομής 4χλμ: 10:45 π.μ.

• Κόστος εγγραφής: 20€ για τη διαδρομή των 22,600 χλμ, 15€ για τη διαδρομή των 11,500 και 5€ για τη διαδρομή των 4 χλμ. Στη μικρή διαδρομή τα παιδιά έως 8 ετών συμμετέχουν δωρεάν.

• Όριο συμμετεχόντων 22,600 χλμ: 200 συμμετοχές

• Όριο συμμετεχόντων 11,500 χλμ: 250 συμμετοχές

• Όριο συμμετεχόντων 4 χλμ: 250 συμμετοχές

• Διαδρομή – Χρονομέτρηση: Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά (chip).

• Απονομές θα γίνουν στις 13:30 περίπου

• Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 30/06/22 ή έως τη συμπλήρωση των συμμετοχών ανά διαδρομή. Εγγραφές στη σελίδα https://leivadi.com/αίτηση-εγγραφής-στην-εκδήλωση-leivadi-trail

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί τηρώντας όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID-19 που θα ισχύουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του αγώνα.



Οι παροχές



– Όλοι οι συμμετέχοντες των διαδρομών 22,600χλμ και 11,500χλμ θα λάβουν με τη συμμετοχή τους αναμνηστικό δώρο – τεχνικό και ιδιαίτερο μπλουζάκι.

– Όλοι συμμετέχοντες όλων των διαδρομών θα λάβουν κατά τον τερματισμό τους μετάλλιο συμμετοχής, το οποίο θα είναι διαφορετικό σε κάθε κατηγορία.

– Στις κατηγορίες 22,600χλμ και 11,500χλμ θα υπάρξουν βραβεύσεις και έπαθλα για τους νικητές στις αντίστοιχες κατηγορίες.

– Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναψυκτικό και μπανάνα.

– Θα δοθούν πολλά δώρα και προϊόντα με κλήρωση στους συμμετέχοντες, από τους χορηγούς μας και τοπικούς παραγωγούς.

– Μετά τον τερματισμό τους όλοι οι συμμετέχοντες θα γευτούν τοπικά εδέσματα, αλλά και μαγειρεμένα, εκείνη την ώρα, ζυμαρικά με μανιτάρια από εξειδικευμένο στο είδος chef.

– Στους μικρούς συμμετέχοντες θα δοθεί επιπλέον χυμός, πατατάκια και θα υπάρχει δυνατότητα κατά τη διάρκεια των αγώνων παιδικών δραστηριοτήτων και δημιουργικής απασχόλησης.
Τη διοργάνωση στηρίζουν χορηγικά η Μιννέτα Ασφαλιστική, η Infomax- Μεσίτες Ασφαλίσεων, η Groupama Ασφαλιστική, η Safe Card, η εταιρεία Σουρωτή, η 3Ε, το Sports Medicine Center και πλήθος άλλων δωροθετών και χορηγών.



Δυνατότητα διαμονής

Η διοργάνωση Leivadi Trail εξασφάλισε τη δυνατότητα διανυκτέρευσης στο προσκοπικό κέντρο του Λιβαδίου, 700 μέτρα από την πλατεία του χωριού και μέσα στο δάσος, για 40 άτομα που επιθυμούν να διανυκτερεύσουν. Το επιπλέον κόστος είναι 8€ το άτομο και αφορά τη διανυκτέρευση το Σάββατο 9 Ιουλίου. Στις εγκαταστάσεις υπάρχουν μονά κρεβάτια (στη σοφίτα) και κουκέτες (στον κάτω όροφο), ντουζιέρες, τουαλέτες, κουζίνα, wifi, ψυγείο. Θα χρειαστεί ο καθένας να φέρει το δικό του sleeping bag. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται, επειδή είναι λίγες οι κλίνες να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους, καταβάλλοντας και το επιπλέον κόστος των 8€ και να μας ενημερώσουν με email στο trail@leivadi.com.

Πληροφορίες – επικοινωνία:

Site: www.leivadi.com