Θέρμη: Η Άντζελα Γκερέκου στα στούντιο της Millennium Media (πρώην αποθήκες Κορδογιάννη) - video/φωτο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θέρμη: Η Άντζελα Γκερέκου στα στούντιο της Millennium Media (πρώην αποθήκες Κορδογιάννη) - video/φωτο



Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα της ταινίας «The Bricklayer» στη Θεσσαλονίκη, τα οποία ξεκίνησαν στις 15 Μαρτίου.

Τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας δράσης της Millennium Media σε συνεργασία με τα Nu Boyana Film Studios Hellenic έλαβαν χώρα στην Πλατεία Αριστοτέλους, τη Πλατεία Εμπορίου, το Καπάνι, τα στενά και τα τείχη της Άνω Πόλης στις εγκαταστάσεις του Αεροδρομίου και του Μετρό.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Noah Boyd που έχει ως κεντρικό τόπο το Βερολίνο, οπότε οι υπεύθυνοι της παραγωγής μετασκεύασαν το σενάριο, ώστε να εξελίσσεται στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, παρουσιάζοντας την περιοχή ως κινηματογραφικό προορισμό στην παγκόσμια οπτικοακουστική αγορά.

Σημειώνεται ότι στα σημερινά γυρίσματα έδωσαν το “παρών” πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Αλέξανδρο Θάνο.


Η υπόθεση της ταινίας

Στο “The Bricklayer” κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο –αλλά και επαναστάτη– πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Το σενάριο υπογράφουν οι Hanna Weg (Septembers of Shiraz) και Matt Johnson (Into the Blue).



Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Renny Harlin, ο οποίος έχει σκηνοθετίσει μεταξύ άλλων και τις ταινίες “Die Hard 2”, “Cliffhanger” και “Long Kiss Goodnight”.

Δείτε φωτογραφίες του Intime από το κινηματογραφικό στούντιο στην περιοχή της Θέρμης:



 


Δείτε ακόμη: