Τετραπλή καραμπόλα στο ύψος του Cosmos - Τεράστια ουρά αυτοκινήτων στη Μουδανιών στο ρεύμα προς Θεσ/νίκη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τετραπλή καραμπόλα στο ύψος του Cosmos - Τεράστια ουρά αυτοκινήτων στη Μουδανιών στο ρεύμα προς Θεσ/νίκη

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 8/5 λίγο πριν τις 15:00 στο ρεύμα εισόδου της Εθνικής Μουδανιών Θεσσαλονίκης.  Συγκεκριμένα συγκρούστηκαν τέσσερα οχήματα στο ύψος του Cosmos, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.
 
Οπως φαίνεται και στη φωτο που εξασφάλισε η THERMISnews.gr, ένα εκ των οχημάτων που συμμετείχε στη καραμπόλα έκλεισε κάθετα τον δρόμο με αποτέλεσμα για αρκετή ώρα να διακοπεί τελείως η ροή των αυτοκινήτων προς τη πόλη και η ουρά να φτάσει στην αερογέφυρα Θέρμης. 

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν με μεγάλη δυσκολία στο σημείο  καθότι αφενός δεν υπήρχε ΛΕΑ στο δρόμο και αφετέρου τα οχήματα πριν το σημείο της πρόσκρουσης ήταν πολύ κοντά το ένα στο άλλο ώστε δεν υπήρχε περιθώριο μετακίνησης. Τελικά μέσω της παράπλευρης οδού, οι τραυματίες  απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.



Λίγη ώρα μετά, γύρω στις 15:30, αποφεύχθη νέα καραμπόλα στο αντίθετο ρεύμα απέναντι ακριβώς από το προαναφερθέν, όταν "περίεργοι" οδηγοί έκοβαν απότομα ταχύτητα για να δουν τι συνέβαινε από την άλλη πλευρά του δρόμου....

Αυτή την ώρα τα οχήματα που συμμετείχαν στη καραμπόλα έχουν μετακινηθεί στη δεξιά πλευρά του δρόμου και η κατάσταση αρχίζει σιγά σιγά να ομαλοποιείται. Υπήρξαν όμως διερχόμενοι οδηγοί που περίμεναν στο ίδιο σημείο πάνω από 35 λεπτά.