Εργασίες συντήρησης στα ποδοσφαιρικά γήπεδα του δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες συντήρησης στα ποδοσφαιρικά γήπεδα του δήμου Θέρμης



//Ανακοίνωση Δ.Θέρμης:
 
Συνεχίζονται οι εκτεταμένες εργασίες συντήρησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Θέρμης. Συνεργεία του δήμου αποτελούμενα κυρίως από υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους και ελαιοχρωματιστές προχωρούν σε πολλαπλές παρεμβάσεις συντήρησης των εγκαταστάσεων των γηπέδων ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν βελτιωτικές εργασίες στα γήπεδα ποδοσφαίρου σε Θέρμη, Ταγαράδες, Κάτω Σχολάρι και Νέο Ρύσιο οι οποίες περιελάμβαναν επανασπορά χλοοτάπητα και καθαρισμούς βοηθητικών χώρων, περιφράξεις, εργασίες γενικής μόρφωσης του εδάφους, επιστρώσεις, μονώσεις, συντηρήσεις αποδυτηρίων, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες – φωτισμούς, συντήρηση εστιών ποδοσφαίρου, υδραυλικές εργασίες και οικοδομικές μικρής κλίμακας, καθώς και παρεμβάσεις από σιδερά του δήμου, όπου ήταν απαραίτητο.





Παράλληλα, στις 18 Μαΐου συνεργείο της ΔΕΠΠΑΘ βρέθηκε στην Περιστερά όπου προχώρησε σε πολλαπλές παρεμβάσεις αντικατάστασης του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου. Την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί επανασπορά γκαζόν στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Σουρωτής.

Με τις συγκεκριμένες εργασίες επιδιώκεται η καλύτερη δυνατή συντήρηση των Αθλητικών χώρων του δήμου ώστε να μπορούν να υποδέχονται καθημερινά αθλητές και πολίτες. «Ο δήμος Θέρμης, με τη λήξη των πρωταθλημάτων εντατικοποιεί τις προσπάθειές του ώστε να βελτιώσει τις αθλητικές του εγκαταστάσεις και με προγραμματισμό σειράς έργων και παρεμβάσεων αποκατάστασης και αναβάθμισής τους, επιδιώκει την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία όλων των αθλητικών χώρων προς όφελος όλων των δημοτών», ανέφερε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Πολυχρόνης Κοντοπίδης.