Γεύμα εργασίας στους/ις προέδρους των ΚΑΠΗ παρέθεσε ο δήμαρχος Θέρμης σε προσωπικό του χώρο. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γεύμα εργασίας στους/ις προέδρους των ΚΑΠΗ παρέθεσε ο δήμαρχος Θέρμης σε προσωπικό του χώρο.



//Ανακοίνωση "Δημοκρατικής Ενότητας Δ.Θέρμης":
 
Με καθυστέρηση δύο ετών, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος μία υπόσχεση την οποία είχε δώσει προς τους/τις προέδρους όλων των ΚΑΠΗ του δήμου. Συγκεκριμένα, είχε υποσχεθεί να τους/τις παραθέσει γεύμα, στο αγρόκτημά του, το οποίο πραγματοποιήθηκε τελικά χθες Κυριακή 15 Μαΐου, καθώς τώρα το επέτρεψε η αισθητή υποχώρηση των επιδημιολογικών δεικτών της πανδημίας.

Στην πρόσκληση του δημάρχου ανταποκρίθηκαν όλοι/ες οι πρόεδροι των ΚΑΠΗ οι οποίοι/ες συζήτησαν μαζί του και αντάλλαξαν σκέψεις και απόψεις για την καλύτερη επαναλειτουργία των δομών, αλλά και τον προγραμματισμό για τους προσεχείς μήνες που περιλαμβάνει μονοήμερες εκδρομές, θαλασσινά μπάνια καθώς και τα μπάνια στα ιαματικά λουτρά. Όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί και θα γίνουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για όλα τα μέλη, όλων των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του δήμου Θέρμης.

Η αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ, αρμόδια για θέματα των ΚΑΠΗ, Φανή Χατζηδημητρίου στο πλαίσιο της συνάντησης ενημέρωσε τους/τις προέδρους των δομών για όλες τις δράσεις που ακολουθούν από τον Ιούνιο και συγκεκριμένα:

- Στο ζήτημα των μονοήμερων εκδρομών που ξεκινούν στις 11 Ιουνίου 2022 και θα έχουν διάρκεια τριών εβδομάδων. Τη φετινή χρονιά μάλιστα, όπως επεσήμανε η κ. Χατζηδημητρίου, οι εκδρομές αυξάνονται από 50 σε 70.

- Τα θαλασσινά μπάνια όλων των μελών θα ξεκινήσουν από τις 11 Ιουλίου και θα έχουν διάρκεια τριών εβδομάδων.

- Τα μπάνια στα ιαματικά λουτρά θα πραγματοποιηθούν με 15 λεωφορεία αντί για 12 που γινόταν παλαιότερα και έχουν δρομολογηθεί οι συμμετοχές ήδη τριών γκρουπ μελών για την Αιδηψό. Από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Σεπτεμβρίου το γκρουπ με τις συμμετοχές των μελών των ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Μίκρας (Τριλόφου -Καρδίας- Πλαγιαρίου και Κάτω Σχολαρίου). Από τις 13 Σεπτεμβρίου έως τις 21 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει το δεύτερο γκρουπ με συμμετοχή μελών του ΚΑΠΗ Θέρμης – Τριαδίου. Το 3ο γκρουπ αφορά στις συμμετοχές μελών από τα ΚΑΠΗ Νέας Ραιδεστού – Ταγαράδων – Νέου Ρυσίου και Αγίας Παρασκευής και θα γίνει από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου. 

Τέλος, κατόπιν επιθυμίας των μελών των ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Βασιλικών, τα ιαματικά λουτρά θα πραγματοποιηθούν στα Λουτρά Λαγκαδά και για το σκοπό αυτό ο δήμος Θέρμης έχει εξασφαλίσει για όλα τα μέλη δωρεάν μετακίνηση και επιστροφή για διάστημα 15 ημερών. Όπως διευκρίνισε δε η κ. Χατζηδημητρίου, όποιο μέλος από τις δομές των ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Βασιλικών επιθυμεί να λάβει μέρος στην εκδρομή στα Λουτρά Αιδηψού, μπορεί να το δηλώσει στους προέδρους της δομής στην οποία ανήκει.

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Θέρμης Ανδρέας Βιολιτζής ανακοίνωσε ότι τα εγκαίνια του κυλικείου του ΚΑΠΗ Θέρμης που μόλις ξεκίνησε την επαναλειτουργία του, θα γίνουν την Κυριακή 29 Μαΐου, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία και ώρα 11 π.μ, στο πλαίσιο των οποίων θα δεξιωθεί όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ Θέρμης απευθύνοντάς τους παράλληλα ανοιχτή πρόσκληση, όπως και στους/τις προέδρους των ΚΑΠΗ όλου του δήμου, καθώς και των μελών του δημοτικού συμβουλίου.