Λειβάδι :Πρόσκληση σε εθελοντική δράση καθαριότητας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λειβαδιωτών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Λειβάδι :Πρόσκληση σε εθελοντική δράση καθαριότητας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λειβαδιωτών//Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Λειβαδιωτών

Στις 22 Μάϊου, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30π.μ. ενόψει της πρώτης επίσκεψης 50 εκπαιδευτικών στο κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στις 28 Μάϊου, αλλά και της εκδήλωσης ορεινού τρεξίματος Leivadi Trail που θα λάβει χώρα τη 10η Ιουλίου ανακοινώνουμε την εθελοντική δράση καθαριότητας εντός του οικισμού και συντήρησης του μονοπατιού (Καλογερικό).
 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος σε συνεργασία με την Κοινότητα του Δήμου Θέρμης οργανώνει αυτή την δράση, ώστε να υποδεχτούμε τους πρώτους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θα ξεναγηθούν στο χωριό μας και θα περπατήσουν σε ένα μονοπάτι που θα αποτελεί διαδρομή ξενάγησης των σχολείων, από τον προσεχή Σεπτέμβριο. Στην εκδήλωση εθελοντισμού θα συμμετάσχουν και μαθητές.

Συνεπώς οι δράσεις είναι δύο.

1) Συλλογή αντικειμένων και καθαριότητα από το κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης ως την πηγή Πηγάδι.
2) Συντήρηση στη διαδρομή μήκους περίπου 4χλμ (κάθοδος & άνοδος) του Καλογερικού μονοπατιού.

Τόπος συνάντησης: Η καφετέρια του πολιτιστικού συλλόγου.
Από εκεί θα οργανωθούν οι ομάδες των δράσεων. Στα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα δοθεί πιστοποιητικό εθελοντικής δράσης.
Με σύνθημα: "Φροντί ΖΟΥME επειδή νοιαζόμαστε", σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους, να περπατήσουμε προσφέροντας κοινωνικό έργο στο πλαίσιο της προσπάθειας του εναλλακτικού τουρισμού της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια