Σύσταση ομάδας εικαστικών παρεμβάσεων και αναμόρφωση του κτιρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σύσταση ομάδας εικαστικών παρεμβάσεων και αναμόρφωση του κτιρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου//Ανακοίνωση των "Πολιτών Τριλόφου εν δράσει"

👉Αγαπητοί/ές
Οι Πολίτες Τριλόφου εν Δράσει (τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου) καλούν όλους τους κατοίκους (ενήλικους/ες και τους/τις εφήβους) που έχουν δεξιότητα στη ζωγραφική τέχνη να συστήσουν ομάδα με στόχο ανάλογες παρεμβάσεις στον δημόσιο χώρο του χωριού μας. 

Το μήνυμα / συμβολισμός των παρεμβάσεων θέλουμε να αποφασίζεται συμμετοχικά από όλους τους πολίτες και οι καλλιτέχνες στη συνέχεια να μετουσιώνουν αυτό το μήνυμα σε έργο τέχνης στη βάση της καλλιτεχνικής ελευθερίας.
 
Η πρώτη παρέμβαση θα γίνει στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου, εφόσον πρωτύτερα βαφεί άμεσα από συνεργείο του δήμου.
 
👉Για τον λόγο αυτό καλούμε τους καλλιτέχνες (ζωγράφους, γκραφιτάδες κοκ) και ενδιαφερόμενους πολίτες να βρεθούμε την Κυριακή 15/5 στις 11.00 στον χώρο του πολιτιστικού για να συζητήσουμε πως μπορούμε να παρέμβουμε στον πρώτο μας στόχο (το κτίριο του πολιτιστικού)
 (Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972393211)

Ευχαριστούμε
Πολίτες Τριλόφου εν δράσειΔεν υπάρχουν σχόλια