Σε ποια σημεία του σώματος τα τατουάζ πονούν περισσότερο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σε ποια σημεία του σώματος τα τατουάζ πονούν περισσότεροΌσοι σκέφτονται να κάνουν κάποιο τατουάζ, απευθύνουν ένα ερώτημα σε όσους έχουν ήδη: «Σε ποια σημεία πονάει περισσότερο;».

Τις απαντήσεις έσπευσε να δώσει ο νεαρός Soren Lorenson, που όπως δηλώνει είναι εθισμένος στα τατουάζ, και απαριθμεί περισσότερα από 200 σχέδια σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Ο Soren Lorenson που είναι υπάλληλος πιτσαρίας στην Φλόριντα, έδωσε συνέντευξη στην αμερικάνικη Sun και μίλησε για την εμμονή του με τα τατουάζ.Το πρώτο το έκανε σε ηλικία 18 ετών στον αφαλό, καθώς σύμφωνα με όσα υποστήριξε του είπαν ότι εκεί είναι το σημείο που πονάει περισσότερο.

Ένα χρόνο αργότερα έκανε το δεύτερο σχέδιο στο σώμα του και έκτοτε επισκέπτεται σχεδόν κάθε εβδομάδα τον tattoo artist που έχει επιλέξει για να κάνει και ένα καινούργιο.

Ο Soren Lorenson υποστήριξε ότι το τατουάζ που έκανε στο λευκό μέρος του ματιού ήταν ανώδυνο, τονίζοντας ότι τα πιο επώδυνα τατουάζ είναι αυτά στο στομάχι, τα πλευρά και κατά μήκος της γνάθου του, καθώς είναι απευθείας στο κόκκαλο.

in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια