Αλμυρό σουφλέ με σπανάκι - Το τέλειο ορεκτικό για το τραπέζι
Υλικά
- 600 γρ. ψιλοκομμένο σπανάκι
- 6 αυγά
- 2 κ. σ. βούτυρο, σε κύβους
- 220 γρ. τυρί τσένταρ, σε κύβους
- 700 γρ. τυρί κρέμα ή cottage
- 2 κ. σ. αλεύρι
- 1 κ. γλ. αλάτι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς ένα τσέρκι για κέικ ή ένα γυάλινο ταψί ή ατομικές φόρμες.
Προθερμάνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς ένα τσέρκι για κέικ ή ένα γυάλινο ταψί ή ατομικές φόρμες.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τα αυγά σε ένα μπολ και χτυπήστε τα ελαφρώς.
Τοποθετήστε τα αυγά σε ένα μπολ και χτυπήστε τα ελαφρώς.
Βήμα 3
Προσθέστε στα αυγά το τσένταρ και το τυρί κρέμα, το ψιλοκομμένο σπανάκι, αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
Προσθέστε στα αυγά το τσένταρ και το τυρί κρέμα, το ψιλοκομμένο σπανάκι, αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 4
Μεταφέρετε το μείγμα στο ταψί και ψήστε στον προθερασμένο φούρνο για 35- 40 λεπτά ή μέχρι να δέσουν τα αυγά.
Μεταφέρετε το μείγμα στο ταψί και ψήστε στον προθερασμένο φούρνο για 35- 40 λεπτά ή μέχρι να δέσουν τα αυγά.
Newsbeast